Er gaat niets boven Maastricht

Het ultieme decor

Voor actieve uitjes

Dat ze in Maastricht van zuidelijke gezelligheid houden lijkt ons logisch. Maar wist je dat je er ook ontzettend veel leuke actieve dingen te doen zijn? Lidwine wel, dus tipt ze ze hier:

Maastricht is mijn geboortegrond. Na jaren in Amsterdam gewoond te hebben voel ik me nu al lang weer helemaal thuis in het Zuiden. Er is zoveel te beleven op een hele kleine afstand. Mountainbiken in het heuvelland, kanovaren op de Maas, fietsen in de grotten, vliegeren op de St. Pietersberg. Behalve CityGoose run ik samen met mijn partner ook Evenementenbureau TreaT. We organiseren bedrijfsuitjes en het is een feest om dat in Limburg te mogen doen. Het decor ligt er al. Het liefste gebruiken we zo veel mogelijk elementen op 1 dag.

Rood = Einde oefeningen

Ik ben een diehard Wie is de Mol fan en je kunt me geen groter plezier doen dan een Wie is de Mol programma bedenken en uit laten voeren. Bij zo’n Wie is de Mol dag kunnen we veel van die Maastrichtse elementen inbrengen. Het leukste is als een deelnemer zegt “ik dacht, dat zal toch wel gaan tegenvallen, maar het is net echt”. We bootsen de testen en eliminaties helemaal na. Het rode scherm wordt gevreesd!

Last minute een Leuke zomer in Limburg

TIP VAN Last minute een Leuke zomer in Limburg