Pomms'

Biologisch snacken

Vet lekker

Even een patatje halen? Hup, naar Pomms’ op de Rotterdamse Coolsingel! Hier eet je namelijk biologische patat, kroketjes en bitterballen. Vet lekker en verantwoord!

De frieten worden gesneden van de verse piepers van boer Jan uit de Flevopolder. En die gaan zó met schil het frituurvet in. Dat is eens wat anders dan de diepgevroren fabriekspatat bij de normale snackbar.

En de kroketten? Die komen dus van de koeien van boer Peter uit Brabant. Helemaal gemaakt volgens grootmoeders recept, zonder poeders of andere onnatuurlijke toevoegingen. Ook in geitenkaasvariant!

www.pomms.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het origineelste cadeautje

Het mooiste cadeautje pak je zelf in. Inmiddels hebben we dat saaie inpakpapier namelijk wel gezien. Leuk Mens Seline weet daar wel iets op! Wedden dat jij de eerstvolgende verjaardag met het allerleukste cadeautje verschijnt?

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…

Kinderboekenmuseum

Versla Intvraat, 'slurp' woorden, speel interactieve games en lees vooral heel veel over je favoriete kinderboeken. Ook leuk voor ouders.

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.