Pomms'

Biologisch snacken

Vet lekker

Even een patatje halen? Hup, naar Pomms’ op de Rotterdamse Coolsingel! Hier eet je namelijk biologische patat, kroketjes en bitterballen. Vet lekker en verantwoord!

De frieten worden gesneden van de verse piepers van boer Jan uit de Flevopolder. En die gaan zó met schil het frituurvet in. Dat is eens wat anders dan de diepgevroren fabriekspatat bij de normale snackbar.

En de kroketten? Die komen dus van de koeien van boer Peter uit Brabant. Helemaal gemaakt volgens grootmoeders recept, zonder poeders of andere onnatuurlijke toevoegingen. Ook in geitenkaasvariant!

www.pomms.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!

Workshop koffiedik lezen

Een bakkie pleur houdt je niet alleen wakker, maar kan ook je toekomst voorspellen. Vraag maar aan Pjotr: het koffiedik-orakel.

Voor de culinaire fijnproever

Gezonder eten en minder snoepen: dat zijn toch elk jaar wel de meest genoemde voornemens. Beginnen doen we dan de maandag na oud & nieuw wel, dan zijn de feestdagen tenminste voorbij… En daar gaat het al mis.

Jouw Wereld, Mijn Wereld in Museon

Niet alle musea zijn geschikt voor kinderen. In het Museon in Den Haag