De Groene Meisjes

Doen ieders vega-hart sneller kloppen

Recepten, ideeën, mode en meer

Dit zijn de Leukste Ondernemers van Amsterdam:

Jamie en Merel zijn twee meisjes die geloven dat een groener leven een leuker leven is. En dus geven ze je op allerlei manieren inspiratie om eens even goed bewust te doen. Vinden wij een reuze plan!

Hippe kringloopinterieurs, veganistische hoofdgerechten, duurzame kleding: niets is veilig voor De Groene Meisjes. Op hun blog showen ze inspirerende jaren ’60 woonkamers en doen ze volledig uit de doeken hoe je de lekkerste hummus maakt. Gewoon, omdat ze het zelf intens leuk vinden om te ontdekken en erover te schrijven.

Zin in wat groene inspiratie? Check www.degroenemeisjes.nl!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.

Geheime wachtkamer op Amsterdam CS

Zo af en toe pakken de koning en de koningin de trein, bijvoorbeeld als ze op wintersport naar Lech gaan. Maar heus niet dat ze dan tussen het volk op het perron gaan staan koukleumen. Ze hebben namelijk hun eigen, prachtige wachtkamers op de stations Amsterdam, Utrecht, Den Haag HS en Baarn – op een geheim plekje ergens op het station.

Little Green Dress

Kleren maken de man. Maar dan moet je ze wel dragen. Heb je ook veel kleren die je niet meer aantrekt? Ga dan eens naar een kledingruilfeest van Little Green Dress.