De Groene Meisjes

Doen ieders vega-hart sneller kloppen

Recepten, ideeën, mode en meer

Dit zijn de Leukste Ondernemers van Amsterdam:

Jamie en Merel zijn twee meisjes die geloven dat een groener leven een leuker leven is. En dus geven ze je op allerlei manieren inspiratie om eens even goed bewust te doen. Vinden wij een reuze plan!

Hippe kringloopinterieurs, veganistische hoofdgerechten, duurzame kleding: niets is veilig voor De Groene Meisjes. Op hun blog showen ze inspirerende jaren ’60 woonkamers en doen ze volledig uit de doeken hoe je de lekkerste hummus maakt. Gewoon, omdat ze het zelf intens leuk vinden om te ontdekken en erover te schrijven.

Zin in wat groene inspiratie? Check www.degroenemeisjes.nl!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De mode van Bas Kosters

Jojanneke heeft een agenda en leefritme from have I you there. Dus voor zoiets banaals als winkelen heeft ze geen tijd. Gelukkig weet ze precies wat ze wil. Dit zijn haar favoriete modeadresjes en -ontwerpers.

Kekke koffie in Delft

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel).

Op stap met je kind

Wat doe je als je na een drukke week een dagje vrij bent met kindlief en je samen wilt genieten van je vrije tijd? De natuur ontdekken en cultuur snuiven, vindt Regina.

Scoor vintagekleding in Amsterdam

Benieuwd naar de modewinkels en events die Eva offline bezoekt?