De Groene Meisjes

Doen ieders vega-hart sneller kloppen

Recepten, ideeën, mode en meer

Dit zijn de Leukste Ondernemers van Amsterdam:

Jamie en Merel zijn twee meisjes die geloven dat een groener leven een leuker leven is. En dus geven ze je op allerlei manieren inspiratie om eens even goed bewust te doen. Vinden wij een reuze plan!

Hippe kringloopinterieurs, veganistische hoofdgerechten, duurzame kleding: niets is veilig voor De Groene Meisjes. Op hun blog showen ze inspirerende jaren ’60 woonkamers en doen ze volledig uit de doeken hoe je de lekkerste hummus maakt. Gewoon, omdat ze het zelf intens leuk vinden om te ontdekken en erover te schrijven.

Zin in wat groene inspiratie? Check www.degroenemeisjes.nl!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Toon Amsterdam

Voor de creatieve ondernemers is het soms knap lastig om gezien te worden. Daarom is er TOON, een podiumwinkel in Amsterdam waar al dit talent zijn of haar werk tentoon mag stellen.

Soundtreks

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt. Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. 

Matchboox

Een ingenieuze vondst voor stiekeme lezers: de MatchBoox.

Aardbeienland

Zelf je aardbeien plukken in Aardbeienland. Er is ook een aardbeienmuseum en je krijgt culinaire aardbeientips. Smullen maar.