Sleurkalender

52 antisleurtips

Elke dag weer anders

Het zou je maar overkomen: De Sleur. Daar moet je dus even niet aan denken. Met de Sleurkalender van Marloes Toonen is er geen haar op je hoofd die in de sleur zal raken. Hoera!

Het mooie van de Sleurkalender is dat je op élk moment kunt beginnen. Er staan namelijk geen data op. Met hulp van de Sleurkalender beleef je elke week wel iets wat je nooit meer zal vergeten. Deze drie voorbeelden vinden wij wel geinig:

1. Ga op zoek naar gezichtjes in je kamer en fotografeer deze
2. Eet 1 dag alleen maar ronde dingen
3. Maai je gras in een figuurtje

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Potloodjes planten

Het woord pot ligt al in het woord potlood besloten, dus waarom zou je ‘m dan ook niet gewoon in een potje stoppen?

Voor iemand die alles al heeft

Verjaardag na verjaardag, jaar in jaar uit dezelfde vraag: Wat moet ik toch kopen, deze persoon heeft alles al! Wij hebben goed nieuws, dit dilemma kan je nu gewoon een jaartje opschuiven. Nu geef je gewoon even helemaal niets.

Villa Augustus

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik.

De sportieve vader

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken?