Eerste hulp bij Marktplaats

Zoeken doe je zo

Anders altijd even op gevondenopmarktplaats kijken!

Marktplaatsjutter Julien is natuurlijk een genie in het vinden van al die mooie pareltjes op Marktplaats. Ben jij klaar om net zo goed te worden? Mooi. Julien biedt hier Eerste Hulp bij Marktplaats!

“Als je iets zoekt: zoek niet alleen op tags of zoekwoorden, maar duik ook eens in een categorie. Huis en Inrichting zijn leuk, maar vooral Antiek en Kunst, of Verzamelen. Je komt dan een hoop troep tegen, maar soms vind je juist daar de mooiste dingen tussen. Slecht getagd of met verkeerd gespelde merknamen.”

Verkopen is geen kunst

“Als je iets plaatst: zorg altijd voor goede foto's. Beschrijf goed wat je verkoopt en gebruik de juiste tags. Probeer te achterhalen uit welke tijd het komt, wie het gemaakt heeft en waar het vandaan komt. Al dat soort dingen maken het makkelijker voor potentiële kopers om het terug te vinden. Zeker wanneer jouw verkoopitem na één dag ergens op pagina 50 staat. Oh en als je echt denkt iets bijzonders te hebben, kun je altijd mij een mailtje sturen. Als het op gevondenopmarktplaats staat, verkoopt het sowieso! ;)”

Gewoon een beetje dwalen

“De leukste Marktplaats-account is voor mij elke week anders, maar ik kan uren ronddwalen in de rubriek Antiek en Kunst!”

Dus heb jij iets ontzettend tofs te koop?

Stuur Julien dan een mailtje op: julien.rademaker@gmail.com

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een mango schoonmaken

Wil je weten hoe je in een paar seconden een mango schoonmaakt?

Herinneringen vastleggen

Leg zoveel mogelijk herinneringen vast! We hebben twee leuke tips voor je.

Leuke app: Shop & Drop

Je kent het wel: de oud papier-bak puilt uit en er wacht nog een heel krat met oud glas op je om naar de glasbak gebracht te worden. Maar waar moet je zijn om het in te leveren? 

Voor iemand die alles al heeft

Verjaardag na verjaardag, jaar in jaar uit dezelfde vraag: Wat moet ik toch kopen, deze persoon heeft alles al! Wij hebben goed nieuws, dit dilemma kan je nu gewoon een jaartje opschuiven. Nu geef je gewoon even helemaal niets.