Eerste hulp bij Marktplaats

Zoeken doe je zo

Anders altijd even op gevondenopmarktplaats kijken!

Marktplaatsjutter Julien is natuurlijk een genie in het vinden van al die mooie pareltjes op Marktplaats. Ben jij klaar om net zo goed te worden? Mooi. Julien biedt hier Eerste Hulp bij Marktplaats!

“Als je iets zoekt: zoek niet alleen op tags of zoekwoorden, maar duik ook eens in een categorie. Huis en Inrichting zijn leuk, maar vooral Antiek en Kunst, of Verzamelen. Je komt dan een hoop troep tegen, maar soms vind je juist daar de mooiste dingen tussen. Slecht getagd of met verkeerd gespelde merknamen.”

Verkopen is geen kunst

“Als je iets plaatst: zorg altijd voor goede foto's. Beschrijf goed wat je verkoopt en gebruik de juiste tags. Probeer te achterhalen uit welke tijd het komt, wie het gemaakt heeft en waar het vandaan komt. Al dat soort dingen maken het makkelijker voor potentiële kopers om het terug te vinden. Zeker wanneer jouw verkoopitem na één dag ergens op pagina 50 staat. Oh en als je echt denkt iets bijzonders te hebben, kun je altijd mij een mailtje sturen. Als het op gevondenopmarktplaats staat, verkoopt het sowieso! ;)”

Gewoon een beetje dwalen

“De leukste Marktplaats-account is voor mij elke week anders, maar ik kan uren ronddwalen in de rubriek Antiek en Kunst!”

Dus heb jij iets ontzettend tofs te koop?

Stuur Julien dan een mailtje op: julien.rademaker@gmail.com

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.

Top 3 vintageshops

Ook dol op vintagekleding? Maar weet je niet altijd waar je 't zoeken moet? Eva tipt je 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België.

Live dierenwebcams kijken

Seizoenen veranderen, en daarmee de activiteiten van dierenpopulaties over de hele wereld. Waar wij mensen het hele jaar door mopperend heen-en-weren tussen ons gezin en ons werk, zijn verschillende dieren op verschillende momenten in het jaar met spectaculaire en minder spectaculaire dingen bezig.

Leren van je vrienden

Iedereen wil jong blijven voelen. Maar hoe pak je dat aan? De ultieme verjongingskuur van Marloes is een weekendje weg met vrienden… Huh?