De beste plekken voor een creatieveling

Laat je inspireren

Door te ontspannen

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

“Goed eten en wijn drinken bij Café Schiller op het Rembrandtplein. De wijn is vin nature, dus 100% natuurlijk. Het eten is heel goed en lekker puur en de gastvrouw Florien is de allerleukste die er is!

Als ik in Den Haag ben doe ik altijd twee dingen. Ik ga eten bij het beste Indische restaurant van Nederland wat mij betreft. En daarna ga ik naar mooi Muf, een te gekke vintage zaak, mooie selectie, goede prijzen!

Het beste Spaanse restaurant dat ik ken buiten Spanje: Restaurant Destino.

En als je dan toch liever in je huis blijft hangen, heeft Julien nog één tip:

Koop een illustratie van Stefan Glerum!!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eetbare bloemen

Je stamppot omtoveren tot een culinair hoogstandje, of je doordeweekse diepvriespizza verfraaien met wat eetbare viooltjes

Bilder & De Clerq

Na een drukke werkdag nog snel naar je plaatselijke Appie om een soort van verse groenten te halen voor die pasta die je nog snel in elkaar wil flansen waarna je eindelijk om 8 uur aan tafel kunt.

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.