De beste plekken voor een creatieveling

Laat je inspireren

Door te ontspannen

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

“Goed eten en wijn drinken bij Café Schiller op het Rembrandtplein. De wijn is vin nature, dus 100% natuurlijk. Het eten is heel goed en lekker puur en de gastvrouw Florien is de allerleukste die er is!

Als ik in Den Haag ben doe ik altijd twee dingen. Ik ga eten bij het beste Indische restaurant van Nederland wat mij betreft. En daarna ga ik naar mooi Muf, een te gekke vintage zaak, mooie selectie, goede prijzen!

Het beste Spaanse restaurant dat ik ken buiten Spanje: Restaurant Destino.

En als je dan toch liever in je huis blijft hangen, heeft Julien nog één tip:

Koop een illustratie van Stefan Glerum!!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

Toffe DJ’s

Toffe DJ’s: als iemand een betrouwbare bron is voor een blik nieuw (of iets minder nieuw) talent, dan is het Isis wel.

Lucy in the sky

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr.

Klooien met stokjes en modder

In het Amsterdamse Westerpark zit natuurspeeltuin het Woeste Westen verstopt. Hier vind je geen felgekleurde wipkippen en glijbanen, maar kunnen je kinderen ongeremd scharrelen in de natuur.