De beste plekken voor een creatieveling

Laat je inspireren

Door te ontspannen

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

“Goed eten en wijn drinken bij Café Schiller op het Rembrandtplein. De wijn is vin nature, dus 100% natuurlijk. Het eten is heel goed en lekker puur en de gastvrouw Florien is de allerleukste die er is!

Als ik in Den Haag ben doe ik altijd twee dingen. Ik ga eten bij het beste Indische restaurant van Nederland wat mij betreft. En daarna ga ik naar mooi Muf, een te gekke vintage zaak, mooie selectie, goede prijzen!

Het beste Spaanse restaurant dat ik ken buiten Spanje: Restaurant Destino.

En als je dan toch liever in je huis blijft hangen, heeft Julien nog één tip:

Koop een illustratie van Stefan Glerum!!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Koffie-koffie-koffietijd!

Caffeïneboosts. Kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Koffiestation zet dé vier koffiemomenten van de dag voor je op een rij.

Berlijn in het Klein

Leukedingendoen is fan van Berlijn. Om de kunstenaarsvibe, lekker Spazieren door de stad, nippen aan je Fritz kola, tanzen op fijne dj’s en Duits bier. Gelukkig vind je dit alles auch in Klein Berlijn en da’s toch net even een stukje minder weit.

Hou jij m'n tassie ff vast?

Er zijn wel tien redenen om Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam te bezoeken. Tenzij je een tassenfanaat bent, want dan is één reden ook wel genoeg: hier hebben ze een unieke collectie van meer dan 5000 (!) tassen. 

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."