Op wie ben jij verliefd?

Liefdesbiecht

X, anoniempje

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

Van een kort berichtje of een uitgebreid verhaal: alle liefdesbriefjes zijn welkom op liefdesbiecht.nl. En geef maar toe: jij hebt ook wel een liefdesgeheimpje. Een stiekem oogje op iemand, die ex waar je maar over blijft dromen, een liedje dat je voor altijd aan hem of haar doet herinneren.

Niks om te biechten? Dan kun je ook lekker de biechten van anderen lezen, minstens net zo leuk…

www.liefdesbiecht.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Koken met vergeten seizoensgroenten

Uitgekeken op je wekelijkse portie tomaat of paprika? Probeer dit heerlijke vergeten seizoensgroenten-recept met schorseneer.

Lichtjes in de stad

Een stad kan overdag al vrij romantisch zijn, maar zodra de nacht valt en de lampjes branden is romantiek niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Zeker niet in een stad vol rijke historie en mooie bruggetjes als Utrecht.

Meest romantische album ever

Muziek laat je dansen, versterkt je verliefdheid, geeft je kippenvel of helpt je juist door moeilijke periodes heen. Voor James is er een album dat dit allemaal bij hem teweegbrengt...    

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.