Culinaire wandeling

Groningen op zijn lekkerst

Van restaurant naar restaurant

Je kunt een hoop vinden van onze Zuiderburen, maar dat ze in landen als België, Spanje en Frankrijk een betere eetcultuur hebben is een feit. Alles draait om lekker uitgebreid tafelen, inclusief wandelpauzes. En laat dat nu net de insteek zijn van deze culinaire route in Groningen.  

In verschillende restaurants krijg je één van de drie gangen van het diner voor je kiezen. Je wandelt dus van de ene naar de andere gezellige eettent. Zo ontdek je de binnenstad, en heb je weer trek tegen de tijd dat je aanschuift.

Contactgegevens

Culinair wandelen
Helperzoom 29, Groningen
T: (050) 526 81 91 
info@culinairwandelen.com 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het kookboek van de eeuw

Er zijn nogal wat klassiekers op kookboekgebied. Klassiekers die je onmogelijk allemaal in je boekenkast kan hebben staan - tenzij je een overload aan ruimte en tijd en geld en toewijding hebt. 

Super actief weekend

Zin in een actief avontuur waarvoor je niet ver weg hoeft? Ga mountainbiken op Texel, bewandel een klompenpad en meer...

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.

‘t leukste oet Twente

In Twente is het gewoon léuk. Althans als je het op z’n Twents uitspreekt dan. Het lieflijke dialect en het mooie landschap biedt natuurlijk enorm veel moois en leuks. Daarom hebben wij het beste van het beste op een rijtje gezet!