Culinaire wandeling

Groningen op zijn lekkerst

Van restaurant naar restaurant

Je kunt een hoop vinden van onze Zuiderburen, maar dat ze in landen als België, Spanje en Frankrijk een betere eetcultuur hebben is een feit. Alles draait om lekker uitgebreid tafelen, inclusief wandelpauzes. En laat dat nu net de insteek zijn van deze culinaire route in Groningen.  

In verschillende restaurants krijg je één van de drie gangen van het diner voor je kiezen. Je wandelt dus van de ene naar de andere gezellige eettent. Zo ontdek je de binnenstad, en heb je weer trek tegen de tijd dat je aanschuift.

Contactgegevens

Culinair wandelen
Helperzoom 29, Groningen
T: (050) 526 81 91 
info@culinairwandelen.com 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De toegevoegde waarde van ijs

Zes keer per jaar wordt in Zindering, het restaurant in Stadsschouwburg Utrecht, een avondvullend programma over eten georganiseerd onder de naam Food Centraal. Afgelopen juni stond de avond in het teken van ijs. Aan Roberto de eer om in elke gang één ingrediënt te vervangen door… jawel: ijs.

Leuk doen

Wij verklappen je de vier top-tips om te doen in Rotterdam.

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

De leukste shops in Brabant

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.