Culinaire wandeling

Groningen op zijn lekkerst

Van restaurant naar restaurant

Je kunt een hoop vinden van onze Zuiderburen, maar dat ze in landen als België, Spanje en Frankrijk een betere eetcultuur hebben is een feit. Alles draait om lekker uitgebreid tafelen, inclusief wandelpauzes. En laat dat nu net de insteek zijn van deze culinaire route in Groningen.  

In verschillende restaurants krijg je één van de drie gangen van het diner voor je kiezen. Je wandelt dus van de ene naar de andere gezellige eettent. Zo ontdek je de binnenstad, en heb je weer trek tegen de tijd dat je aanschuift.

Contactgegevens

Culinair wandelen
Helperzoom 29, Groningen
T: (050) 526 81 91 
info@culinairwandelen.com 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Koken in een professionele keuken

Wil je ‘iets met eten’ gaan doen maar is je eigen keuken te klein geworden voor je experimenten? Neem eens een kijkje bij Kitchen Republic. 

De lekkerste Tiramisu

Boris heeft geen lievelingsgerecht, maar wel een lievelingsingrediënt: chocolade. Join the club, Boris! Daarom een recept voor tiramisu uit eigen keuken voor alle mede-chocoliefhebbers. 

Op vakantie met Amber

Iedereen houdt natuurlijk van vakantie. Amber van BarreConcept gaat voor de afwisseling en zoekt het liefst het avontuur op. Eén favoriete plek heeft ze dan ook niet, dus heeft ze er meerdere voor je op een rij gezet! 

Culinaire Pinterest Top 3

Voor een beetje culinaire inspiratie kun je een kookboek openslaan, maar je kunt ook online je hongerige hart ophalen. Op Pinterest hebben zich een aantal inspirerende, actieve culibloggers verzameld waaronder… onze eigen Monique!