Culinaire wandeling

Groningen op zijn lekkerst

Van restaurant naar restaurant

Je kunt een hoop vinden van onze Zuiderburen, maar dat ze in landen als België, Spanje en Frankrijk een betere eetcultuur hebben is een feit. Alles draait om lekker uitgebreid tafelen, inclusief wandelpauzes. En laat dat nu net de insteek zijn van deze culinaire route in Groningen.  

In verschillende restaurants krijg je één van de drie gangen van het diner voor je kiezen. Je wandelt dus van de ene naar de andere gezellige eettent. Zo ontdek je de binnenstad, en heb je weer trek tegen de tijd dat je aanschuift.

Contactgegevens

Culinair wandelen
Helperzoom 29, Groningen
T: (050) 526 81 91 
info@culinairwandelen.com 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een speeltuin om van te dromen

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten.

Vrijdag de 13e

Oh oh vrijdag de 13e. Dat is vragen om ongeluk. Wij vroegen onze redactie en Leuke Mensen wat hun ultieme vrijdag de 13e moment is. 

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

Lieve tapas

Liefde gaat door de maag, en dat weten Jackie en Josema van het schattige tapasrestaurantje La Casita del Mojo als geen ander.