ONZE SJAAL

Voor trotse Amsterdammers

Noord en Jordaan

Jij woont in Amsterdam en daar ben je enorm trots op. Logisch. En hoe kun je die trots nou beter uiten dan met een kekke sjaal. Voor om je nek of gewoon om in de lucht te houden als een ware wijksupporter.

Laat zien waar je vandaan komt. Elke wijk verdient zijn eigen sjaal. Vooralsnog hebben alleen van de wijken Amsterdam-Noord en de Jordaan een eigen exemplaar, maar de bedenkers staan uiteraard open voor meer wijken. De sjaals worden gemaakt door opkomende ontwerpers.

Fan van Noord? Je kunt je sjaal kopen bij de EYE Museumshop. Die van de Jordaan bestel je online.

www.onzesjaal.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ondernemen doe je zo

Een bedrijf beginnen is net zo makkelijk als het in elkaar zetten van de gemiddelde Billykast van IKEA. Je kan dan wel alle benodigdheden hebben, maar soms moet je creatief zijn om het voor elkaar te krijgen. Vertel eens Caroline, wat was jouw geheim?

Studio K

Bij Studio K kun je zo’n beetje alles doen. Een voorstelling bekijken in de theaterzaal, een filmpje pakken in de arthouse-bioscoop, een drankje drinken op het terras of lekker lunchen in het restaurant.

Verantwoord trouwen

Op de Grote Dag wil je natuurlijk zonder zorgen ‘Ja, ik wil!’ zeggen. En zonder zorgen, dat betekent ook dat je hebt nagedacht over de ecologische voetafdruk van je parelmoerwitte pumps. 

Jouw Wereld, Mijn Wereld in Museon

Niet alle musea zijn geschikt voor kinderen. In het Museon in Den Haag