Industrieel lekker

Radio Royaal

Eten tussen de machines

Dus jij houdt van industrieel? En van lekker eten? Dan is Radio Royaal in Eindhoven de place to be.

Radio Royaal is gevestigd in het voormalige energiehuis van Philips. Niet raar opkijken dus als je buurman een oude machine is. De sfeer is een beetje Berlijns: veel beton, afgebladerde verf, oude machines en staal.

Op de kaart staat een hoop lekkers. Aanschuiven maar voor lunch of diner in Frans-Duitse stijl. Guten appetit!

www.radioroyaal.be

Waar?
Ketelhuisplein 10
5617 AE
Eindhoven / Strijp-S

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bingo & borrel & boot is leuk

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes! 

Eet mee tegen voedselverspilling

Ruim een derde van ons eten gaat ergens in de keten verloren, terwijl het eigenlijk nog prima te eten is. Zonde natuurlijk, en daarom gaan Selma, Merel, Bart en Freke er iets aan doen met hun concept Instock.

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.

Eerste popsicle bar van NL

In wereldsteden als New York en Tokio zijn ze al een hit. Maar eindelijk is de ambachtelijke popsicle - of ijslolly - in Amsterdam gearriveerd. IJsmanschap is de eerste popsicle bar van Nederland. Kies je popsicle – van champagne-framboos tot Vietnamese iced koffie - en bedek ‘m naar gelieven met een flinke laag chocolade en gekarameliseerde en geroosterde nootjes.