Bestemmingen om van te dromen

Hier moet je echt ooit zijn geweest

Het kan ook dichtbij

Als Corno denkt dat hij kan ontkomen aan de vraag wat zijn allerfavorietste droombestemming ever is, dan heeft hij het mooi fout. Hierbij dus de drie mooiste plekken die je als reisliefhebber toch echt een keer gezien moet hebben.

De mooiste reis ter wereld
Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden. De mooiste reis ter wereld. Neem de twintigdaagse bootreis vanuit Ushauia in Argentinië en laat je verbazen door miljoenen pinguïns en ontelbare ijsschotsen. Dan pas realiseer je je echt hoe mooi Moeder Aarde is. Ik was op slag verliefd.

Bijzondere beesten terwijl je dobbert
De Galápagos-eilanden. Darwin zag het en ik kan het beamen. Hier zie je de evolutietheorie in werking. Dit is absoluut uniek. Bijzondere dieren die nog nooit zijn bejaagd en dus niet bang voor je zijn. Ook hier moet je een boot op en de talloze eilandjes verkennen.

Iets dichterbij huis
Rome, de stad met het rijkste verleden. Lekker weer, een heerlijke keuken en je ziet daar altijd iets nieuws. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vlieland truck

Verschillende tochten maken in de Vliehors Expres; een omgebouwde truck die je over zandvlaktes al het moois laat zien wat Vlieland te bieden heeft.

De beste live-acts

De beste live-acts ter wereld… Wie kan ons die beter verklappen dan Vincent Reinders?

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.

In 't Ongewisse

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!