Bestemmingen om van te dromen

Hier moet je echt ooit zijn geweest

Het kan ook dichtbij

Als Corno denkt dat hij kan ontkomen aan de vraag wat zijn allerfavorietste droombestemming ever is, dan heeft hij het mooi fout. Hierbij dus de drie mooiste plekken die je als reisliefhebber toch echt een keer gezien moet hebben.

De mooiste reis ter wereld
Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden. De mooiste reis ter wereld. Neem de twintigdaagse bootreis vanuit Ushauia in Argentinië en laat je verbazen door miljoenen pinguïns en ontelbare ijsschotsen. Dan pas realiseer je je echt hoe mooi Moeder Aarde is. Ik was op slag verliefd.

Bijzondere beesten terwijl je dobbert
De Galápagos-eilanden. Darwin zag het en ik kan het beamen. Hier zie je de evolutietheorie in werking. Dit is absoluut uniek. Bijzondere dieren die nog nooit zijn bejaagd en dus niet bang voor je zijn. Ook hier moet je een boot op en de talloze eilandjes verkennen.

Iets dichterbij huis
Rome, de stad met het rijkste verleden. Lekker weer, een heerlijke keuken en je ziet daar altijd iets nieuws. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Big 5 marathon

Sommige mensen willen voordat ze sterven een handtekening van Gerard Joling bemachtigd hebben. Nienke heeft een sportievere droom: het rennen van de Big 5 marathon in Zuid-Afrika. Misschien wel de meest spectaculaire loopwedstrijd die er is...

De leukste dag van Thomas

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee! “Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. 

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.

Gekke wijven en andere types

Wie de LINDA. leest kent ze al: de hilarische columns van Sylvia Witteman over verschillende soorten moeders.