Bestemmingen om van te dromen

Hier moet je echt ooit zijn geweest

Het kan ook dichtbij

Als Corno denkt dat hij kan ontkomen aan de vraag wat zijn allerfavorietste droombestemming ever is, dan heeft hij het mooi fout. Hierbij dus de drie mooiste plekken die je als reisliefhebber toch echt een keer gezien moet hebben.

De mooiste reis ter wereld
Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden. De mooiste reis ter wereld. Neem de twintigdaagse bootreis vanuit Ushauia in Argentinië en laat je verbazen door miljoenen pinguïns en ontelbare ijsschotsen. Dan pas realiseer je je echt hoe mooi Moeder Aarde is. Ik was op slag verliefd.

Bijzondere beesten terwijl je dobbert
De Galápagos-eilanden. Darwin zag het en ik kan het beamen. Hier zie je de evolutietheorie in werking. Dit is absoluut uniek. Bijzondere dieren die nog nooit zijn bejaagd en dus niet bang voor je zijn. Ook hier moet je een boot op en de talloze eilandjes verkennen.

Iets dichterbij huis
Rome, de stad met het rijkste verleden. Lekker weer, een heerlijke keuken en je ziet daar altijd iets nieuws. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De tien kerstclichés

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.

Is jouw kind OERRR?

Voor kinderen die wel houden van wat stampen in een plas, is er OERRR van Natuurmonumenten.

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes. 

De mooiste hardlooproute van Amsterdam

Net als Ridiculously photogenic guy vindt Geraldine hardlopen peanuts. Ze heeft dan ook genoeg aandacht voor haar omgeving tijdens het rennen. Voor Leukedingendoen tipt ze haar favoriete parcours in Amsterdam.