Ondersteboven van groen

Hang je plant aan het plafond

Met je hoofd tussen de bloemen

Planten zijn niet alleen heel rustgevend, maar ook gezond: ze zuiveren de lucht en zorgen voor zuurstof. Dag stress, hallo zen. Maar wat als je nou eens wat ánders wilt dan de standaard orchidee op je tafel?

De Skyplanters van Boskke zetten je wereld even helemaal op z’n kop. Deze bloempotten hang je namelijk aan het plafond. Maakt de plant niets uit, je orchidee, geranium, palm, munt of aardbeienplantje groeit net zo vrolijk door. Op de website van Boskke staat een lijst met welke planten geschikt zijn voor deze truc. Met een ingenieus systeem voorkom je dat de aarde en het water eruit loopt en hou je alleen nog maar een gezellig plantje boven je hoofd over. Leuk voor boven je bureau, bank of eettafel.

www.boskke.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kunst op brood

Laat je inspireren met deze schattige toast kunst en maak zelf van iedere broodmaaltijd iets speciaals.

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!

Portretfotografie voor amateurs

Vergeet bewogen, onscherpe, wazige en lelijke foto’s van je kroost. Fotografe Maud Fontein geeft namelijk vier uitstekende tips voor de doorsnee huis-tuin-en-keukenfotograaf.

Train als een oermens in de stad

Geen zin in muffe sportzalen waarin iedereen ziet dat je geen conditie hebt? Ga dan trainen als een oermens in de stad...