Ondersteboven van groen

Hang je plant aan het plafond

Met je hoofd tussen de bloemen

Planten zijn niet alleen heel rustgevend, maar ook gezond: ze zuiveren de lucht en zorgen voor zuurstof. Dag stress, hallo zen. Maar wat als je nou eens wat ánders wilt dan de standaard orchidee op je tafel?

De Skyplanters van Boskke zetten je wereld even helemaal op z’n kop. Deze bloempotten hang je namelijk aan het plafond. Maakt de plant niets uit, je orchidee, geranium, palm, munt of aardbeienplantje groeit net zo vrolijk door. Op de website van Boskke staat een lijst met welke planten geschikt zijn voor deze truc. Met een ingenieus systeem voorkom je dat de aarde en het water eruit loopt en hou je alleen nog maar een gezellig plantje boven je hoofd over. Leuk voor boven je bureau, bank of eettafel.

www.boskke.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speelpark Klein Zwitserland

Het lijkt onbegonnen werk: de aandacht van kinderen wegtrekken van hun flikkerende en bliepende schermpjes. Ja jij Nintendo 3ds, iPad en smartphone.

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. 

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin. 

Brei een knitten!

Breien is bere-ontspannend en de opbrengst is doorgaans knus en lekker warm. Nieuw is dat je met jouw brei-activiteiten ook zwerfkatjes kunt helpen. Door de pennen ter hand te nemen en een berg knittens te breien, steun je namelijk de Dierenbescherming en help je asielpoesjes.