Ondersteboven van groen

Hang je plant aan het plafond

Met je hoofd tussen de bloemen

Planten zijn niet alleen heel rustgevend, maar ook gezond: ze zuiveren de lucht en zorgen voor zuurstof. Dag stress, hallo zen. Maar wat als je nou eens wat ánders wilt dan de standaard orchidee op je tafel?

De Skyplanters van Boskke zetten je wereld even helemaal op z’n kop. Deze bloempotten hang je namelijk aan het plafond. Maakt de plant niets uit, je orchidee, geranium, palm, munt of aardbeienplantje groeit net zo vrolijk door. Op de website van Boskke staat een lijst met welke planten geschikt zijn voor deze truc. Met een ingenieus systeem voorkom je dat de aarde en het water eruit loopt en hou je alleen nog maar een gezellig plantje boven je hoofd over. Leuk voor boven je bureau, bank of eettafel.

www.boskke.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo houd je je vintagekleding mooi

Vintagekleding is niet van gisteren. En om het nog iets langer mee te laten gaan geeft Eva je tips hoe jij je vintagekleding moet behandelen.

Vitamine uit de machine

Zelf noemen ze zich kwekerij Brieljant, maar wij zeggen gewoon kwekerij Briljant. Want als je bedenkt om op je erf een Vitamine Machine neer te zetten waarin je dagelijks verse groenten en fruit aanbiedt dan weet je wel wat Leuk is.

Een interieur zonder regels

Even de weg kwijt in je interieur? Niet nodig. Want met deze tips van Julien heb je altijd een goed excuus. Een goed interieur begint namelijk gewoon bij jezelf.

Verborgen verhalen

Buiten de geluksokken die je aanhad toen je eindelijk die droombaan kreeg, heb je vast meer items in je kast met mooie herinneringen. En die herinneringen verzamelt Caroline samen met haar compagnon Leanne voor Trash To Treasure. Maar hoe vinden ze die verhalen eigenlijk?