Puha’s Shop Route

De 50 allerfijnste shopadresjes in Utrecht

<3 voor de zaak

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben. Je vindt ze met Puha’s Shop Route.

De Domstad heeft zó veel fijns te bieden dames en heren, jongens en meisjes. Gewoon eventjes van die oude vertrouwde Oudegracht en Steenweg weglopen en er opent zich een wereld vol unieke spul. Men neme bijvoorbeeld Puha aan de Voorstraat. Een winkel met kleding, accessoires en ander leuks, gemaakt door jonge designers uit Nederland en omstreken. Maar er is meer, veel meer.

De eigenaren van Puha hebben een lief gidsje gemaakt met de 50 beste adresjes in Utrecht. Van koffie tot design, van bloemen tot muziek, van mode tot kapsalons. Wat dacht je bijvoorbeeld van Naar de Kapper, Klijs & Boon, Aya Living en Vers? Je kunt het gidsje krijgen bij het VVV, de adresjes uit de gids of download gewoon lekker de app.

Spenden maarrr!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brazilië in Nederland

Nederland mag tijdens het WK best ook een beetje groen én geel kleuren vinden wij. Dat oranje komt na een tijdje stiekem toch wel je neus uit.

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Eten bij Kantien

Er staat weer een nieuw fijn restaurant op de Utrechtse menukaart: Kantien. Kantien is gevestigd in de kantine van een voormalig gemeentekantoor aan de Ravellaan. 

Musthaves voor je voorraadkast

Een beetje kok kan niet zonder knoflook. Wat je nog meer in huis moet hebben voor instant kookactiviteit? Je leest ’t hier.