Puha’s Shop Route

De 50 allerfijnste shopadresjes in Utrecht

<3 voor de zaak

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben. Je vindt ze met Puha’s Shop Route.

De Domstad heeft zó veel fijns te bieden dames en heren, jongens en meisjes. Gewoon eventjes van die oude vertrouwde Oudegracht en Steenweg weglopen en er opent zich een wereld vol unieke spul. Men neme bijvoorbeeld Puha aan de Voorstraat. Een winkel met kleding, accessoires en ander leuks, gemaakt door jonge designers uit Nederland en omstreken. Maar er is meer, veel meer.

De eigenaren van Puha hebben een lief gidsje gemaakt met de 50 beste adresjes in Utrecht. Van koffie tot design, van bloemen tot muziek, van mode tot kapsalons. Wat dacht je bijvoorbeeld van Naar de Kapper, Klijs & Boon, Aya Living en Vers? Je kunt het gidsje krijgen bij het VVV, de adresjes uit de gids of download gewoon lekker de app.

Spenden maarrr!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

Klere bieb

Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad.

De maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie.

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.