Puha’s Shop Route

De 50 allerfijnste shopadresjes in Utrecht

<3 voor de zaak

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben. Je vindt ze met Puha’s Shop Route.

De Domstad heeft zó veel fijns te bieden dames en heren, jongens en meisjes. Gewoon eventjes van die oude vertrouwde Oudegracht en Steenweg weglopen en er opent zich een wereld vol unieke spul. Men neme bijvoorbeeld Puha aan de Voorstraat. Een winkel met kleding, accessoires en ander leuks, gemaakt door jonge designers uit Nederland en omstreken. Maar er is meer, veel meer.

De eigenaren van Puha hebben een lief gidsje gemaakt met de 50 beste adresjes in Utrecht. Van koffie tot design, van bloemen tot muziek, van mode tot kapsalons. Wat dacht je bijvoorbeeld van Naar de Kapper, Klijs & Boon, Aya Living en Vers? Je kunt het gidsje krijgen bij het VVV, de adresjes uit de gids of download gewoon lekker de app.

Spenden maarrr!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Spelletjes en puzzelen

Bij speelgoedwinkel Imaginarium verkoopt Leuk Mens Niels Hötte een boel Leuke spelletjes. Leuk voor kids, maar stiekem ook voor papa’s en mama’s!

Geheime wachtkamer op Amsterdam CS

Zo af en toe pakken de koning en de koningin de trein, bijvoorbeeld als ze op wintersport naar Lech gaan. Maar heus niet dat ze dan tussen het volk op het perron gaan staan koukleumen. Ze hebben namelijk hun eigen, prachtige wachtkamers op de stations Amsterdam, Utrecht, Den Haag HS en Baarn – op een geheim plekje ergens op het station.

2 muzikale online radioshows voor insiders

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

Bloggen in het geniep

Al jaren met haar gezicht in de spotlight, maar bang voor het (online) papier. Waar de meeste mensen zich het liefst verschuilen achter hun woorden, verborg Kee deze juist.