Puha’s Shop Route

De 50 allerfijnste shopadresjes in Utrecht

<3 voor de zaak

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben. Je vindt ze met Puha’s Shop Route.

De Domstad heeft zó veel fijns te bieden dames en heren, jongens en meisjes. Gewoon eventjes van die oude vertrouwde Oudegracht en Steenweg weglopen en er opent zich een wereld vol unieke spul. Men neme bijvoorbeeld Puha aan de Voorstraat. Een winkel met kleding, accessoires en ander leuks, gemaakt door jonge designers uit Nederland en omstreken. Maar er is meer, veel meer.

De eigenaren van Puha hebben een lief gidsje gemaakt met de 50 beste adresjes in Utrecht. Van koffie tot design, van bloemen tot muziek, van mode tot kapsalons. Wat dacht je bijvoorbeeld van Naar de Kapper, Klijs & Boon, Aya Living en Vers? Je kunt het gidsje krijgen bij het VVV, de adresjes uit de gids of download gewoon lekker de app.

Spenden maarrr!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

1 schoen, 5 hakken

Met de schoenen van Mime et moi hoef je die keus niet meer te maken. Deze schoenen zijn de droom voor iedere vrouw. Je hebt één schoen waar je vijf verschillende soorten hakken onder kunt klikken. 

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.

Spelletjes en puzzelen

Bij speelgoedwinkel Imaginarium verkoopt Leuk Mens Niels Hötte een boel Leuke spelletjes. Leuk voor kids, maar stiekem ook voor papa’s en mama’s!

Electric Ladyland

Van dit museum bestaat er maar één ter wereld. Het is namelijk een museum met alleen maar fluorescerende kunst: Electric Ladyland.