Eerste Nederlandse macaronwinkel

Poptasi Pastry

Appetijtelijk in Amsterdam

De achternaam van Patrick van Drie is misschien nog niet zo beroemd als de Franse patissier Louis- Ernest Ladurée. Maar daar merk je niets van als je je tanden in een van zijn goddelijke macarons zet. Ook fijn: je hoeft er niet voor naar Frankrijk, in Amsterdam is namelijk de eerste Nederlandse macaronwinkel geopend.

Maar als niet-Amsterdammer wil je natuurlijk niet elke week een eind moeten reizen voor één zo’n meringue koekje. Daar heeft Patrick iets op bedacht: volg zijn Workshop Macarons, zo maak je ze thuis gewoon na. (De workshops zijn erg populair, dus kijk op de site voor de nieuwste datums)

Contactgegevens

Poptasi Pastry
Gerard Doustraat 103, Amsterdam
T: (020) 753 1871

Website

www.poptasi.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Poitou Charentes

Romantisch, met je kinderen of een culinaire reis: het kan allemaal in de Franse kuststreek Poitou Charentes

Uit eten met jezelf

Zin om lekker uit eten te gaan, maar niemand die met je mee wil? Dan zou je natuurlijk alleen kunnen gaan eten. Toch doen we dat niet zo gauw in Nederland. 

Maak je eigen huiswijn

Heb jij altijd geleerd dat je wijn niet mag mengen? Het Wijnlab heeft daar lak aan. Hier kun je namelijk naar eigen smaak wijn bij elkaar gooien, net zo lang tot je de voor jou perfecte wijn hebt gevonden. 

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.