Eerste Nederlandse macaronwinkel

Poptasi Pastry

Appetijtelijk in Amsterdam

De achternaam van Patrick van Drie is misschien nog niet zo beroemd als de Franse patissier Louis- Ernest Ladurée. Maar daar merk je niets van als je je tanden in een van zijn goddelijke macarons zet. Ook fijn: je hoeft er niet voor naar Frankrijk, in Amsterdam is namelijk de eerste Nederlandse macaronwinkel geopend.

Maar als niet-Amsterdammer wil je natuurlijk niet elke week een eind moeten reizen voor één zo’n meringue koekje. Daar heeft Patrick iets op bedacht: volg zijn Workshop Macarons, zo maak je ze thuis gewoon na. (De workshops zijn erg populair, dus kijk op de site voor de nieuwste datums)

Contactgegevens

Poptasi Pastry
Gerard Doustraat 103, Amsterdam
T: (020) 753 1871

Website

www.poptasi.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Veganistische musthaves

Laura's favorieten? Koolzaadolie die naar gesmolten boter smaakt, bijvoorbeeld. Of voedingsgist, waarmee je moeiteloos Parmezaanse kaas vervangt. Allemaal heerlijkheden waarmee je waarschijnlijk niet in aanraking was gekomen als je je nooit aan die veganistische keuken gewaagd had.

Culinair vernuft in Arnhem

Bij Sugar hill in Arnhem vóél je gewoon aan alles dat ze daar verliefd zijn op eten. En die liefde proef je dan ook weer ín je eten – mjam!

Restaurant Day: open je eigen pop-up restaurant

Uitgegeten bij de restaurants in jouw buurt? Doe mee met Restaurant Day en open voor 1 dag je eigen restaurant.

Amsterdam Anders

Ben je de geijkte plekken in Amsterdam ’n beetje zat en wil je wat anders zien dan de Wallen, Kalverstraat en de Dam? Ga dan ‘ns streetart kijken met een lokale kunstenaar.