Uitpuilende kasten

Maar niets om te dragen

Tijd voor een grote schoonmaak!

Hippe kleding kopen is leuk, maar niet altijd even handig. Van uitpuilende kledingkasten een mooi georganiseerde kast maken is een van de specialiteiten van Leuk Mens Caroline. Dat willen we natuurlijk allemaal!

"Veel vrouwen kennen het fenomeen wel. Je kast puilt uit, je hebt van alles teveel, de helft van je kleding draag je niet en toch weet je telkens maar niet wat je aan moet doen. Tip: leeg je kast eens in de zoveel tijd met alles wat je al een langere tijd niet meer hebt gedragen. Breng vervolgens je spullen naar tweedehands winkels, let er wel goed op wat je naar welke winkel brengt. Iedere winkel voert een ander concept uit. Bij ons dus geen zakken vol met troep. Op deze manier raak je je overbodige spullen kwijt en verdien je ook nog eens een zakcentje bij!"

De essentiële items

"Een fijne kledingkast bestaat uit enkele goede basics. Een enkel goede (skinny)jeans, jasjes, tops, high heels en zwarte boots. Vul deze aan met opvallende accessoires zoals, hoedjes, beanies of een leren tas."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Zin in een bijzonder festival? Dit zijn vier evenementen voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl.

Mira Ahles leest deze kinderboeken

Klassieke en nieuwe Nederlandstalige kinderboeken. Getipt door Leuk Mens Mira Ahles.

Feit of fictie: 2 boeken over games

De videogame-industrie kan zich meten met de filmbusiness van Hollywood. Benieuwd hoe het er in spelletjesmakersland echt aan toe gaat? Of wil je juist een roman lezen waarin games een rol spelen? Jan weet wat je moet hebben.

Kleding ruilen

Je kent het wel: een kast vol mooie spullen maar niets om aan te trekken. Gelukkig heeft iederéén dat probleem, en is het dus reuze gemakkelijk op te lossen. Met een kledingruil, namelijk!