Afdankertjes welkom

Als ze nog mooi zijn tenminste

Dat is Trash to Treasure

Je afgedankte pareltjes verkopen met een mooi verhaal, dat willen we toch allemaal? Maar Leuk Mens Caroline, vertel ons: hoe werkt Trash to Treasure nu precies?

"Dat is heel makkelijk! Onder ons motto “one mans trash is another mans treasure” voeren wij ons concept door. Als jij denkt iemand anders nog blij te kunnen maken met jouw items, dan kan je je spullen in komen leveren. Uiteraard zijn hier wel restricties aan verbonden en gaat het eerst wel door een ballotagecommissie. Kleding moet van goede kwaliteit zijn, geen gaten of pilling en geen H&M of Zara om kwaliteitsredenen. Info over inleveren? Stuur een mailtje naar inleveren@trash-to-treasure.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tattoo op je spullen

Bij Uncover Lab tatoeëren ze met behulp van een lasersnijder unieke designs op allerlei voorwerpen.

Vijf liedjes om keihard op te jenken

We hebben een treurige playlist voor je samengesteld waar je je intens alleen door gaat voelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en cry us a river

Eten op Vuurtoreneiland

In de zomer staat tout Amsterdam te watertanden om Vuurtoreneiland op te mogen. Want dit exclusieve plekje in de natuur is alleen dan geopend voor overheerlijke diners en lunches met producten die vers van ’t land komen. 

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.