Afdankertjes welkom

Als ze nog mooi zijn tenminste

Dat is Trash to Treasure

Je afgedankte pareltjes verkopen met een mooi verhaal, dat willen we toch allemaal? Maar Leuk Mens Caroline, vertel ons: hoe werkt Trash to Treasure nu precies?

"Dat is heel makkelijk! Onder ons motto “one mans trash is another mans treasure” voeren wij ons concept door. Als jij denkt iemand anders nog blij te kunnen maken met jouw items, dan kan je je spullen in komen leveren. Uiteraard zijn hier wel restricties aan verbonden en gaat het eerst wel door een ballotagecommissie. Kleding moet van goede kwaliteit zijn, geen gaten of pilling en geen H&M of Zara om kwaliteitsredenen. Info over inleveren? Stuur een mailtje naar inleveren@trash-to-treasure.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Goodbyns: lollige lunchtrommels

Geef je kind een bijzondere lunchtrommel met zelfgemaakt, supercreatief lekkers. 

Lief doen voor je snor

Een snor onderhouden is niet zomaar iets. Het vergt tijd en geduld om die haartjes in de juiste shape te krijgen. Daarom tips voor alle mannen die een snor hebben – en dat zijn er tijdens Movember nogal wat. 

Biologisch ontbijt: zelfgemaakte granola

Met een klein beetje moeite ontbijt je de hele week gezond en super lekker. Maak bijvoorbeeld zelf granola met dit recept.

Wat doe je als het regent

Gelukkig is die tijd van brak in bed liggen op een zondagochtend voorbij. Je hebt inmiddels kleintjes rondlopen dus je zult wat andere dingen ondernemen dan 10 jaar geleden. Dit is zoveel lekkerder, samen met je kinderen genieten van je vrije regenachtige zondag.