Afdankertjes welkom

Als ze nog mooi zijn tenminste

Dat is Trash to Treasure

Je afgedankte pareltjes verkopen met een mooi verhaal, dat willen we toch allemaal? Maar Leuk Mens Caroline, vertel ons: hoe werkt Trash to Treasure nu precies?

"Dat is heel makkelijk! Onder ons motto “one mans trash is another mans treasure” voeren wij ons concept door. Als jij denkt iemand anders nog blij te kunnen maken met jouw items, dan kan je je spullen in komen leveren. Uiteraard zijn hier wel restricties aan verbonden en gaat het eerst wel door een ballotagecommissie. Kleding moet van goede kwaliteit zijn, geen gaten of pilling en geen H&M of Zara om kwaliteitsredenen. Info over inleveren? Stuur een mailtje naar inleveren@trash-to-treasure.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De knutseltrend van dit moment

Doe het met papier! Lisa tipt je de leukste DIY's van boekbinden tot stempels maken.

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.

Leer je eigen kinderkleding maken

Aan sommige kinderkleding in de winkels kun je je goed storen. Soms is het een béétje teveel van het goede. Want zeg nou zelf: je dochtertje in een glitterjurk naar school sturen kan eigenlijk niet (behalve als ze jarig is).

Kekke kinderwinkels

Elke dag reist Hannelore door Hilversum op weg naar de radiostu-stu-studio. Langs die route liggen toevallig twee superleuke kinderwinkels. Welke dat zijn en waarom Hannelore daar graag komt, dat deelt ze met je na de klik…