Brakke brunch

Uitbrakken in het Concerthuis

All you can eat, mét paracetamol

Kijk, daar is over nagedacht. Elke zondag van 11 tot 15 kun je bij eetbar het Concerthuis in Groningen met je zonnebril op bijkomen van je heftige zaterdagavond. De speciale ‘brakke brunch’ bestaat uit een uitgebreid lunchbuffet met eieren, spek, brood, salades, taart, vers fruit, yoghurt, fruitsappen, melk, groente en zelfs paracetamol en vitamine C. En geloof ons, de porties zijn niet te zuinig. De prijs hiervoor is bijna een lachertje want je betaalt maar €9 p.p.

Het Concerthuis is overigens sowieso erg de moeite waard; de inrichting is vintage hip, de bediening vriendelijk en de menukaart is vrij uniek: deze staat namelijk vol kleine gerechtjes om te delen.

Waar?

Het Concerthuis
Poelestraat 30
Groningen

Het Concerthuis op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sterrenlunch bij RIJKS

Ga je binnenkort het Rijksmuseum bezoeken? Reserveer op tijd en lunch, dineer en borrel erop los bij RIJKS, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster.

Koko Coffee & Design

In het midden van de Amsterdamse Rosse Buurt, net om de hoek van de Damstraat, vind je Koko. Een zeer fijne spot om even rustig uit te blazen na een heftig shopdagje.

Fatbike Experience

Zondagochtend in je bed blijven liggen klinkt enorm verleidelijk, maar geloof ons als we zeggen dat je je na een actieve ochtend een stuk beter voelt.

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen.