Brakke brunch

Uitbrakken in het Concerthuis

All you can eat, mét paracetamol

Kijk, daar is over nagedacht. Elke zondag van 11 tot 15 kun je bij eetbar het Concerthuis in Groningen met je zonnebril op bijkomen van je heftige zaterdagavond. De speciale ‘brakke brunch’ bestaat uit een uitgebreid lunchbuffet met eieren, spek, brood, salades, taart, vers fruit, yoghurt, fruitsappen, melk, groente en zelfs paracetamol en vitamine C. En geloof ons, de porties zijn niet te zuinig. De prijs hiervoor is bijna een lachertje want je betaalt maar €9 p.p.

Het Concerthuis is overigens sowieso erg de moeite waard; de inrichting is vintage hip, de bediening vriendelijk en de menukaart is vrij uniek: deze staat namelijk vol kleine gerechtjes om te delen.

Waar?

Het Concerthuis
Poelestraat 30
Groningen

Het Concerthuis op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Café Hammingh

Het leukste en meest authentieke café van de provincie Groningen is toch wel café Hammingh.

De culinaire vader

Jouw vader kan het lekkerste koken van iedereen! Oké, je moeder kan het natuurlijk ook heel goed, maar als papa kookt, dan komt er een feestmaal op tafel.

Ultieme budgetrecepten

Besparen op eten was nog nooit zo leuk! En lekker. Als ex-student kent Leonie de geheimen van het budgetkoken. Lees en kokkerel.

Leer cocktails maken van een pro

Wanneer je trek krijgt in cocktails weet je dat het hoogtepunt van de avond niet ver weg is.