Brakke brunch

Uitbrakken in het Concerthuis

All you can eat, mét paracetamol

Kijk, daar is over nagedacht. Elke zondag van 11 tot 15 kun je bij eetbar het Concerthuis in Groningen met je zonnebril op bijkomen van je heftige zaterdagavond. De speciale ‘brakke brunch’ bestaat uit een uitgebreid lunchbuffet met eieren, spek, brood, salades, taart, vers fruit, yoghurt, fruitsappen, melk, groente en zelfs paracetamol en vitamine C. En geloof ons, de porties zijn niet te zuinig. De prijs hiervoor is bijna een lachertje want je betaalt maar €9 p.p.

Het Concerthuis is overigens sowieso erg de moeite waard; de inrichting is vintage hip, de bediening vriendelijk en de menukaart is vrij uniek: deze staat namelijk vol kleine gerechtjes om te delen.

Waar?

Het Concerthuis
Poelestraat 30
Groningen

Het Concerthuis op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High tea'en bij Gebr. Niemeijer

Kijk, we kunnen natuurlijk allemaal net als Victoria Koblenko de auto inspringen om macarons te halen bij Ladurée.

Een feestelijke taart

Voor feestelijke gelegenheden pak je groots uit in de keuken. Zo ook met Pasen natuurlijk, want na het eten van al die chocolade eitjes heb je ook wel zin in iets anders.. In deze vrolijke paastaart bijvoorbeeld!

Smullen van curries

“Ik ben gek op curries, Thaise maar ook Indiase! De smaken die daar samenkomen: goddelijk. Bij curries zitten er vaak heel veel verschillende ingrediënten door elkaar, die tot een smaakexplosie komen.” 

Bak een echte Limburgse ‘vla’

Lokale lekkernijen moeten je lokaal leren bakken. Wat we hiermee proberen te zeggen? Dat je een workshop Limburgse vlaaien bakken alleen in Limburg zou moeten doen. Met een echte Limburgse bakker. En Limburgs meel uit eigen molen. Leuk!