Brakke brunch

Uitbrakken in het Concerthuis

All you can eat, mét paracetamol

Kijk, daar is over nagedacht. Elke zondag van 11 tot 15 kun je bij eetbar het Concerthuis in Groningen met je zonnebril op bijkomen van je heftige zaterdagavond. De speciale ‘brakke brunch’ bestaat uit een uitgebreid lunchbuffet met eieren, spek, brood, salades, taart, vers fruit, yoghurt, fruitsappen, melk, groente en zelfs paracetamol en vitamine C. En geloof ons, de porties zijn niet te zuinig. De prijs hiervoor is bijna een lachertje want je betaalt maar €9 p.p.

Het Concerthuis is overigens sowieso erg de moeite waard; de inrichting is vintage hip, de bediening vriendelijk en de menukaart is vrij uniek: deze staat namelijk vol kleine gerechtjes om te delen.

Waar?

Het Concerthuis
Poelestraat 30
Groningen

Het Concerthuis op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het basisboek voor in de keuken

Voor iedereen die kookboekangst heeft een gouden tip van Peter, waarmee je straks de lekkerste gerechten op tafel tovert. Maar je moet er wel wat voor over hebben...

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken.

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.