Samen cruisen is leuker

BlaBlaCar

Ultiem carpoolen

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Stel: je wilt met de auto van Amsterdam naar Groningen. Da’s eigenlijk zonde van het geld, want in je eentje betaal je zelf alle benzine. En twee uur in de auto zitten is stiekem ook ’n beetje saai. Herkenbaar? Zoek via BlaBlaCar passagiers die dezelfde kant op moeten als jij! Heb je juist géén auto? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als passagier. Kun je de kosten delen, lekker kletsen én ben je goed bezig voor het milieu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.

Ruimtevaartmuseum

It’s a small step om naar Lelystad te gaan, daar vind je namelijk het Nationaal Ruimtevaart Museum en kom je alles te weten over de ruimte.

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak.