Samen cruisen is leuker

BlaBlaCar

Ultiem carpoolen

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Stel: je wilt met de auto van Amsterdam naar Groningen. Da’s eigenlijk zonde van het geld, want in je eentje betaal je zelf alle benzine. En twee uur in de auto zitten is stiekem ook ’n beetje saai. Herkenbaar? Zoek via BlaBlaCar passagiers die dezelfde kant op moeten als jij! Heb je juist géén auto? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als passagier. Kun je de kosten delen, lekker kletsen én ben je goed bezig voor het milieu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bruidsjurkenwinkel Covers Couture

Het vinden van een perfecte jurk voor je droombruiloft bruiloft is zo'n beetje het moeilijkste wat er is, Inge helpt je zoektocht te vergemakkelijken.

Favoriete plekjes van Marloes

Lievelingsplekjes zijn vaak plekjes die nog niet echt ontdekt zijn. Marloes weet er alles van. Dit zijn de lievelingsplekjes van Marloes in binnen- en buitenland die zeker de moeite waard zijn om te checken.

Eten op Vuurtoreneiland

In de zomer staat tout Amsterdam te watertanden om Vuurtoreneiland op te mogen. Want dit exclusieve plekje in de natuur is alleen dan geopend voor overheerlijke diners en lunches met producten die vers van ’t land komen. 

Een WOLF in Amsterdam

Een atelier voor kunstzinnig eten, dat is WOLF atelier in Amsterdam. De gerechten én de locatie zijn bijzonder, het atelier is namelijk gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug.