Samen cruisen is leuker

BlaBlaCar

Ultiem carpoolen

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Stel: je wilt met de auto van Amsterdam naar Groningen. Da’s eigenlijk zonde van het geld, want in je eentje betaal je zelf alle benzine. En twee uur in de auto zitten is stiekem ook ’n beetje saai. Herkenbaar? Zoek via BlaBlaCar passagiers die dezelfde kant op moeten als jij! Heb je juist géén auto? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als passagier. Kun je de kosten delen, lekker kletsen én ben je goed bezig voor het milieu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ruil je huis

Op zoek naar een origineel vakantieverblijf? Of wil je een leuk adresje voor een weekendje weg? Ruil je huis en vindt iets leuks met deze site. 

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.

Proef eens een beroep

Wat wil jij worden? Boswachter, radio-dj, automonteur, ijsbereider, receptioniste, dierenverzorger, hypotheekadviseur… of zou je alles wel een keertje willen proberen? Dat kan! Via Beroepproeven loop je heel gemakkelijk mee met iemand die jouw favoriete baan al uitoefent.