Samen cruisen is leuker

BlaBlaCar

Ultiem carpoolen

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Stel: je wilt met de auto van Amsterdam naar Groningen. Da’s eigenlijk zonde van het geld, want in je eentje betaal je zelf alle benzine. En twee uur in de auto zitten is stiekem ook ’n beetje saai. Herkenbaar? Zoek via BlaBlaCar passagiers die dezelfde kant op moeten als jij! Heb je juist géén auto? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als passagier. Kun je de kosten delen, lekker kletsen én ben je goed bezig voor het milieu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Klimpark Funforest

Op stap in Rotterdam

Leuk Mens Wendy is een drukke dame die hard werkt. Maar soms is het tijd voor ontspanning. Wat doe jij in je vrije tijd, Wendy?

Naar het museum in je luie stoel

Soms heb je zin in iets cultureels maar ben je tegelijkertijd ook in een aartsluie bui. Dan biedt het internet uitkomst.

Naar het strand in de stad

Voor een fijn dagje strand hoef je de stad tegenwoordig niet meer uit. Speciaal voor alle stadsmensen: op deze stadsstranden vind je óók zon, strand en zeeën van vertier!