Buiten de Lijntjes

Design voor eigenwijzerds

Hebben, hebben, hebben!

Ja, wij worden wel warm van zo’n eigenwijs winkeltje als Buiten de Lijntjes. Een winkel vol spullen die je gewoon móét hebben. Misschien niet zo goed voor je portemonnee, maar wel voor je interieur.

Buiten de Lijntjes zit in het Friese Wolvega. Daar weten ze wel wat leuk is: masking tape, stempels, kaarten, posters, thee- en koffiekopjes, katoenen tasjes met gave print. En helemaal leuk: alles is verantwoord. Papier is gerecycled. Katoen is biologisch. Ontwerpers zijn er van klein tot groot en krijgen een eerlijke prijs voor hun product.

Hebberig geworden, maar is Wolvega ’n béétje uit de richting? Ze hebben ook een webshop!

www.buitendelijntjesshop.com

Buiten de Lijntjes
Hoofdstraat West 36a
8471 HV Wolvega (Friesland)

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

Eenhoornkoekjes bakken

Iedereen houdt van eenhoorns, en waarom ook niet? Eenhoorns vliegen over prachtige landschappen terwijl je je stevig vasthoudt aan hun glanzende manen.

Creatief met vilt

Vilt is weer terug van nauwelijks weggeweest. Tijd voor een opfriscursusje dus. Tijdens deze workshop mag je aan de slag met kant-en-klaar vilt in diverse kleuren en diktes. Je kiest zelf wat je maakt.

DIY boeket

Pluk de dag, pluk een bloem! Dat is het credo van de zomerbloemenpluktuin in Nes aan de Amstel. Bloemen om je heen zover je kunt kijken, plukken zoveel je wilt en zelf het mooiste boeket maken.