Week van de liefde

14 februari Valentijnsdag

Mega romantisch

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.

Zijn jullie twee samen echte cultuurgekken? Verzot op kunst, een goed boek of een ontzettend mooie film? Aangezien op vrijdagavond musea niet open zijn, en een boek lezen met z’n tweeën toch vrij lastig is, kijk je samen op Valentijnsavond de allerliefste films ter wereld.

Met de kindertjes of romantisch samen (digitaal) naar de sterren staren. Jammer genoeg valt Valentijn niet in de zomer, maar gelukkig kun je ook lekker warm en knus onder de dekens sterretjes spotten op Valentijnsavond.

Als prins op de witte fiets in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Je kunt je schatje achter op de fiets nemen, maar dat lijkt vaak meer romantisch dan het is. Pak dus allebei een gratis witte fiets en fiets door de savanne van de Veluwe.

Liefde gaat door de maag.. Ja, dat is gewoon zo. Als culinaire foodliefhebber, eetgek of creatieve keukenprins(es) wil je je natuurlijk wel een beetje uitsloven voor je lief. Dat kan op een van deze leuke manieren.

Ultra romantisch en speciaal voor echte Valentijnslovers die van plan zijn om een brief of kaartje op de post te doen… Schrijf ‘m niet zelf, maar laat je liefdesbrief schrijven door de Liefdesbrievenwinkel.

Je kunt naast de liefdesbrief ook een Zakje vol Schatjes cadeau doen. Schattig toch?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Logeren in een vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig klinkt niet echt comfortabel. Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje? Nee, bedankt.

Zelf cocktails maken

Oh, zomer. Met je zwoele avonden, lekkere barbecues en chillmomentjes in de tuin.

De ongewone RKZ-bioscoop

Cinefielen opgelet! In het hoge noorden bevindt zich al jaren een pareltje onder de bioscopen, namelijk de RKZ-Bios. 

Romantisch hotel in Sardinië

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.