(Digitaal) staren naar de sterren

Met je lief

Gewoon in bed

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.

Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Met deze romantische sterrenprojector kun je namelijk real-time sterren van buiten binnen projecteren. Hierdoor dompel je je kamer in een klap om in een heuse sterrenhemel, zomaar op Valentijnsdag! Dat vinden wij toch vrij romantisch.

Toch budget sterren kijken?
Het kan ook ietwat goedkoper. Als je Stellarium of Google Earth download kun je namelijk samen digitaal naar de sterren kijken, gewoon in je fijne warme huis. Haardvuurtje aan, vooruit een digitale mag ook, hapjes op tafel, een muziekje op en kijken maar!


De romantische sterrenprojector koop je hier

Google Earth download je hier
Wel even de instellingen op Sky zetten. 

Stellarium download je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Films om van te smullen

Naast het klaarmaken van heerlijke dingen voor haar blog Keetenstijd, is Leuk Mens Kee ook dagelijks bezig met de allerleukste films en televisieseries.

Maak je eigen WhatsApp speurtocht

Zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje. Of dan op zijn minst een partij waar de volgende dag nog om gelachen wordt en maak je eigen WhatsApp speurtocht...

Koorddansen voor iedereen

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal.

De leukste dag van Thomas

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee! “Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary.