(Digitaal) staren naar de sterren

Met je lief

Gewoon in bed

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.

Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Met deze romantische sterrenprojector kun je namelijk real-time sterren van buiten binnen projecteren. Hierdoor dompel je je kamer in een klap om in een heuse sterrenhemel, zomaar op Valentijnsdag! Dat vinden wij toch vrij romantisch.

Toch budget sterren kijken?
Het kan ook ietwat goedkoper. Als je Stellarium of Google Earth download kun je namelijk samen digitaal naar de sterren kijken, gewoon in je fijne warme huis. Haardvuurtje aan, vooruit een digitale mag ook, hapjes op tafel, een muziekje op en kijken maar!


De romantische sterrenprojector koop je hier

Google Earth download je hier
Wel even de instellingen op Sky zetten. 

Stellarium download je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fluisterboottocht door de Biesbosch

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch. 

Het Leukste kinderfeestje

Als papa van drie kinderen weet Leuk Mens Niels vast wel hoe je kinderen kan vermaken. Maar een kinderfeestje organiseren blijft altijd een uitdaging!

Ultieme liedjes voor een serenade

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?

Knus slapen

In de categorie ‘Ontdek je plekje’ met je gezin hebben we weer iets nieuws gevonden: slapen in een boomstam op de Veluwe.