(Digitaal) staren naar de sterren

Met je lief

Gewoon in bed

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.

Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Met deze romantische sterrenprojector kun je namelijk real-time sterren van buiten binnen projecteren. Hierdoor dompel je je kamer in een klap om in een heuse sterrenhemel, zomaar op Valentijnsdag! Dat vinden wij toch vrij romantisch.

Toch budget sterren kijken?
Het kan ook ietwat goedkoper. Als je Stellarium of Google Earth download kun je namelijk samen digitaal naar de sterren kijken, gewoon in je fijne warme huis. Haardvuurtje aan, vooruit een digitale mag ook, hapjes op tafel, een muziekje op en kijken maar!


De romantische sterrenprojector koop je hier

Google Earth download je hier
Wel even de instellingen op Sky zetten. 

Stellarium download je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak. 

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

Klompenpad

Meer dan veertig onverharde wegen door het boerenland die je het Nederlandse landschap van dichtbij, in alle rust laten ervaren

Kamperen in luxe

Kamperen. Leuk hoor, allemaal. Maar zeg nou zelf: zou het ook niet zálig zijn als je gewoon kunt staan in je tent. Niet met je pleerol over de camping hoeft. En zonder koude voeten in slaap kunt vallen?