Een zakje vol schatjes

Het schattigste cadeau ooit

Altijd een ultieme verrassing

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!

En omdat het schatzoeken bij Nina in het bloed zit, zal het je dan ook niets verbazen dat ze speciaal voor jou op zoek gaat naar het perfecte schatje. Dus als je heel veel van roze houdt of je lievelingsdier een varken is, dan hoort ze dat graag. Dat maakt jouw Zakje vol Schatjes nog een stukje leuker.

Speciaal voor Valentijnsdag stelt ze ook een Zakje vol Liefde samen. Net een stukje bijzonderder dan dat doosje Merci of een Valentijnskaart uit het schap van de Hema.

Ook zo’n lieflijk zakje vol schatjes bestellen?

Dat kan hier.

Zakje vol schatjes op Facebook
Zakje vol Schatjes op Pinterest

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lelijke groeten uit…

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen tijdens je vakantie? Zoek voor het thuisfront dan naar de lelijkste vakantiekaart. Ooit.

Zoete koekjes voor je Valentijn

Voor alle keukenprinsessen en –prinsen die op Valentijnsdag hun crush willen verblijden met een sugarrush hebben wij een goede tip: bak koekjes met een lief tekstje! 

De favo beautyblogs van een beautyblogger

Inspiratie. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Aranka ook niet. Daarom volgt ze een paar leuke blogs om up-to-date te blijven.

Toeren door de tijd

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?