Een zakje vol schatjes

Het schattigste cadeau ooit

Altijd een ultieme verrassing

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!

En omdat het schatzoeken bij Nina in het bloed zit, zal het je dan ook niets verbazen dat ze speciaal voor jou op zoek gaat naar het perfecte schatje. Dus als je heel veel van roze houdt of je lievelingsdier een varken is, dan hoort ze dat graag. Dat maakt jouw Zakje vol Schatjes nog een stukje leuker.

Speciaal voor Valentijnsdag stelt ze ook een Zakje vol Liefde samen. Net een stukje bijzonderder dan dat doosje Merci of een Valentijnskaart uit het schap van de Hema.

Ook zo’n lieflijk zakje vol schatjes bestellen?

Dat kan hier.

Zakje vol schatjes op Facebook
Zakje vol Schatjes op Pinterest

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ultieme outfit

Leuk Mens Annewil is altijd druk in de weer met mode. Of dat nu tijdens een fotoshoot is, op haar eigen blog of tijdens het shoppen.

Aan de slag!

De do-it-yourself pakketten van Imakin zijn superleuk. Stempel je eigen kussen, brei een hippe muts of bedruk je eigen canvas tas.

De bloemetjes & de bijtjes

Ha, met die titel dacht jij natuurlijk meteen aan andere romantische dingen die je met je levenspartner kan doen. 

Vaarwel zwangerschapskilo's

Romina weet alles over afvallen na je zwangerschap. Oké niet alles, maar wat ze wel wist staat in haar boek 'Vet man, zo'n baby'. Mocht je geen tijd hebben om een boek te lezen, lees dan deze afvaltips.