Blotenvoetenpaden

Blootsvoets banjeren

Het is nog gezond ook

Van die dingen die je als kind deed, maar die voor een volwassene not done zijn: buiten lopen op blote voeten. Barrevoets, ongeschoeid, noem maar op. Op het blotevoetenpad word je er niet meer op aangekeken. Daar banjert iedereen namelijk zonder schoeisel door de natuur. De paden leiden je over hout, stenen, boomsnippers, gras, mos en door het water. Het kost (bijna) niets en het is nog gezond ook. Blootsvoets lopen schijnt een goede werking te hebben op je bloedsomloop en bloeddruk.

Waar

Op verschillende plekken in Nederland

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speel-Doe-Ontdek

In Dieren vind je het gekste speelparadijs van Nederland. Daar heeft beeldend kunstenaar Jos Spanbroek namelijk zijn fantasie de vrije loop gelaten om een speel-, doe- en ontdekpark te creëren

Hotel de Windketel

Midden op het Watertorenplein in Amsterdam stond ooit een vervallen torentje waar een aantal omwonenden ‘iets’ wilden maken.

Nooit meer slechte foto ’s

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. 

Bloeien en groeien in de hortus botanicus

De grootsheid van de natuur in het klein: dat ontdek je in de Hortus Botanicus in Amsterdam.