Eten in een sterrenrestaurant

Heerlijk voor weinig

In heel Nederland

Sterrenrestaurants zijn vooral leuk voor culinaire journalisten die gratis aanschuiven en mensen die geen idee hebben hoeveel geld ze verdienen. Voor gewone stervelingen blijven de culinaire hoogstandjes onbereikbaar.

Hou je van heerlijk eten maar laat je budget het niet toe af en toe bij een sterrentent te dineren? Ga dan naar de website van Heerlijk. Hier kies je de datum, tijd en het aantal kilometers dat je bereid bent te reizen voor een avond eten buiten de deur. 

Op de dag waarop je wilt dineren hoor je 's ochtends vroeg waar je die avond terecht kunt. Superverrassend dus. Maar altijd in een toprestaurant en altijd een driegangenmenu vanaf 30 euro.

Contactgegevens

Heerlijk
info@heerlijk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Winkel van Nijntje

Welk konijn in Nederland kan in zeggen dat ‘ie een eigen winkel heeft? Nijntje natuurlijk. Wat zal Stampertje jaloers zijn…

Een speeltuin om van te dromen

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten.

Maak een spookrit in Amsterdam

Een engleuke rondleiding die je niet snel vergeet en waarbij je in een lijkwagen door Amsterdam rijdt? Doe de Twilight Tour... 

Schuilt er een koffiekunstenaar in jou?

Ben je die Senseo-koffie ook zo zat? Dan wordt ’t tijd om zelf die overheerlijke espresso, latte en cappuccino te gaan brouwen.