Eten in een sterrenrestaurant

Heerlijk voor weinig

In heel Nederland

Sterrenrestaurants zijn vooral leuk voor culinaire journalisten die gratis aanschuiven en mensen die geen idee hebben hoeveel geld ze verdienen. Voor gewone stervelingen blijven de culinaire hoogstandjes onbereikbaar.

Hou je van heerlijk eten maar laat je budget het niet toe af en toe bij een sterrentent te dineren? Ga dan naar de website van Heerlijk. Hier kies je de datum, tijd en het aantal kilometers dat je bereid bent te reizen voor een avond eten buiten de deur. 

Op de dag waarop je wilt dineren hoor je 's ochtends vroeg waar je die avond terecht kunt. Superverrassend dus. Maar altijd in een toprestaurant en altijd een driegangenmenu vanaf 30 euro.

Contactgegevens

Heerlijk
info@heerlijk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een kasteeltoren

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites.

Hup, Holland, Hup!

Nederland kleurt langzaam oranje: op woensdag 18 juni speelt het Nederlands elftal hun tweede wedstrijd tegen Australië. Vergeet het juichpak van Roy Donders; zo maak jij je op voor de wedstrijd.

De culinaire vader

Jouw vader kan het lekkerste koken van iedereen! Oké, je moeder kan het natuurlijk ook heel goed, maar als papa kookt, dan komt er een feestmaal op tafel.

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.