Eten in een sterrenrestaurant

Heerlijk voor weinig

In heel Nederland

Sterrenrestaurants zijn vooral leuk voor culinaire journalisten die gratis aanschuiven en mensen die geen idee hebben hoeveel geld ze verdienen. Voor gewone stervelingen blijven de culinaire hoogstandjes onbereikbaar.

Hou je van heerlijk eten maar laat je budget het niet toe af en toe bij een sterrentent te dineren? Ga dan naar de website van Heerlijk. Hier kies je de datum, tijd en het aantal kilometers dat je bereid bent te reizen voor een avond eten buiten de deur. 

Op de dag waarop je wilt dineren hoor je 's ochtends vroeg waar je die avond terecht kunt. Superverrassend dus. Maar altijd in een toprestaurant en altijd een driegangenmenu vanaf 30 euro.

Contactgegevens

Heerlijk
info@heerlijk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste poffertjestent

Boris is DJ en houdt van lekker eten. Als kind van een kok kom je al op jonge leeftijd op verschillende plekken met het lekkerste eten. Poffertjes hebben altijd nog een magische aantrekkingskracht op hem. 

Restaurant voor echte mannen

Noem ons één man die je niet blij maakt met bier en hamburgers. Juist. Logisch dus dat restaurant Beers & Barrels dé place to be is voor echte venten

Liefdesbubbel

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn. 

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.