Eten in een sterrenrestaurant

Heerlijk voor weinig

In heel Nederland

Sterrenrestaurants zijn vooral leuk voor culinaire journalisten die gratis aanschuiven en mensen die geen idee hebben hoeveel geld ze verdienen. Voor gewone stervelingen blijven de culinaire hoogstandjes onbereikbaar.

Hou je van heerlijk eten maar laat je budget het niet toe af en toe bij een sterrentent te dineren? Ga dan naar de website van Heerlijk. Hier kies je de datum, tijd en het aantal kilometers dat je bereid bent te reizen voor een avond eten buiten de deur. 

Op de dag waarop je wilt dineren hoor je 's ochtends vroeg waar je die avond terecht kunt. Superverrassend dus. Maar altijd in een toprestaurant en altijd een driegangenmenu vanaf 30 euro.

Contactgegevens

Heerlijk
info@heerlijk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Restaurant de Kas

Seizoensgroenten- en kruiden, allemaal uit eigen kassen en tuin. Geniet ervan bij Restaurant de Kas.

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

Broeker Veiling

De Broeker Veiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen van groenten per afslag begonnen. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.

Toffe DJ’s

Toffe DJ’s: als iemand een betrouwbare bron is voor een blik nieuw (of iets minder nieuw) talent, dan is het Isis wel.