De liefdesbrievenwinkel

voor jouw geliefde

het allerliefste kaartje

Geen saaie standaard kaart, die je eventjes snel bij de boekenwinkel koopt. Jouw lieveling verdient namelijk de origineelste valentijnskaart ter wereld! Denk je nu: ‘Ojee dat vind ik toch wel een beetje lastig?’ Dan laat je jouw brief toch gewoon schrijven door de Liefdesbrievenwinkel.

In conceptstore Creatieve Kwesties in Rotterdam zetten ze zó een prachtig liefdesverhaal op papier. Geef ze de naam van je liefde, wat goede eigenschappen en een paar leuke weetjes. Et voila: een brief vol met liefde. Om het dan uiteindelijk een beetje meer eigen te maken, pen je het even over met je mooiste handschrift en druk je hem in de brievenbus! Liefde gaat namelijk zelfs door de brievenbus.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe ook aan crowdfunding!

Met zijn bedrijf Wayv helpt Eric ondernemers om hun projecten te kunnen uitvoeren door ze te ondersteunen met hun netwerk, kennis, of financiële middelen. Hiermee maakt hij het voor andere mensen makkelijker om hun droom waar te maken. En dat vindt Eric belangrijk!

Mummies kiek’n in Fryslân

Mummies in Friesland: je verwacht het niet, maar toch is het zo!

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

De favo beautyblogs van een beautyblogger

Inspiratie. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Aranka ook niet. Daarom volgt ze een paar leuke blogs om up-to-date te blijven.