De liefdesbrievenwinkel

voor jouw geliefde

het allerliefste kaartje

Geen saaie standaard kaart, die je eventjes snel bij de boekenwinkel koopt. Jouw lieveling verdient namelijk de origineelste valentijnskaart ter wereld! Denk je nu: ‘Ojee dat vind ik toch wel een beetje lastig?’ Dan laat je jouw brief toch gewoon schrijven door de Liefdesbrievenwinkel.

In conceptstore Creatieve Kwesties in Rotterdam zetten ze zó een prachtig liefdesverhaal op papier. Geef ze de naam van je liefde, wat goede eigenschappen en een paar leuke weetjes. Et voila: een brief vol met liefde. Om het dan uiteindelijk een beetje meer eigen te maken, pen je het even over met je mooiste handschrift en druk je hem in de brievenbus! Liefde gaat namelijk zelfs door de brievenbus.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kekke koffie in Delft

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel).

Een fotomuur zonder gedoe

Wie wil nou niet zo’n gezellige muur vol fotolijstjes met kiekjes van vrienden, reizen, baby’s en geinige spreuken. Het is alleen wel een gevalletje passen en meten. Bovendien moet je voor ieder lijstje een gaatje boren. Dat kan handiger!

Chinees eten zoals het hoort

Piet van BAK restaurant weet wel waar je de mosterd haalt. Of de lekkerste Pekingeend, in dit geval. Waar in Amsterdam scoor je de beste exotische maaltijd?

Verplichte muziekliteratuur

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.