De allerliefste films ter wereld

Samen op de bank

Dekentje erbij, kaarsjes aan

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

De Nederlandse film ‘Alles is liefde’ laat zien dat liefde geweldig kan zijn. Wie leert er nu uitermate charmant de prins op het witte paard kennen verkleed als cadeautje? We bedoelen maar.

Uitermate romantisch is ook het Franse ‘Intouchables’. Naast de romantische beelden en het zwoele Franse taaltje is het gewoonweg een hartverwarmend verhaal. Een echte feelgood-movie voor op dit romantische avondje.

Waan je in een andere wereld door the 'Lion King' op te zetten, vooral goed voor de familievalentijnsdag, het gaat toch om liefde voor de familie. Nog een lieve animatiefilm is ‘Up’, stiekem willen we toch allemaal zo op avontuur? Wij smelten hier op de redactie al weg van de gedachte.

Het ultieme romantische verhaal blijft toch wel ‘The Notebook’. Kom op, zelfs jij hoopt dat er later iemand zoveel van je houdt. Het mag dan wel ultiem zoet zijn, maar lief is het zeker. En het is maar één keer per jaar Valentijnsdag, goed excuus om te kijken dus.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Gezond eten is niet moeilijk

Het is allemaal best te doen hoor, elke dag een gezonde maaltijd met de nodige vitamines in elkaar draaien. Vooral met de tips van foodie Anja. 

Workshop striptekenen

Teken je favoriete stripfiguren tijdens een workshop striptekenen in Strips! Museum voor het beeldverhaal in Rotterdam.

Knus slapen

In de categorie ‘Ontdek je plekje’ met je gezin hebben we weer iets nieuws gevonden: slapen in een boomstam op de Veluwe.

Slapen In het Wijland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen.