Liefde is

Je liefje verwennen met heerlijke dingen

Liefde gaat toch door de maag

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.

In een gelukskoekje
Het beste gelukskoekje heeft een wijsheid in zich die je de rest van je leven bij je draagt. Goed, met die filosofie in je achterhoofd weet je nu wat je te doen staat. Een heuse liefdesverklaring in een gelukskoekje verstoppen natuurlijk! Wees subtiel ‘De ware heb je al ontmoet’ of ga juist compleet over de top met je eigen bedachte boodschap. Wel eerst even zelf die koekjes bakken natuurlijk.

Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

In een Kindersurprise-ei
Met een vleugje nostalgie hinten naar de pret van een Kindersurprise-ei. Maar wel zonder die lelijke plastic speeltjes, want dat vullen kun je zelf natuurlijk veel beter! Men neme zo’n Kinder-ei. Snijd ‘m voorzichtig open. Het gele doosje dat volgt vul je met de liefste kleine cadeautjes. Maak met een lucifer of aansteker de randen van het ei een beetje warm en smelt ze weer aan elkaar. Nu nog netjes inpakken en klaar is Kees!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

Een mango schoonmaken

Wil je weten hoe je in een paar seconden een mango schoonmaakt?

Lost in Time

Wil je een stad een keer op een andere manier ontdekken? Speel dan Lost in Time, een interactieve, location based game voor iPad.

Brievenbusbloemen

Een bedankje voor je lieve (schoon-)mams? Een berichtje aan die vriendin die aan de andere kant van Nederland woont? Er is weinig zo leuk als iemand trakteren op een lief cadeautje, maar helaas vereist het ook nogal wat organisatietalent...