Liefde is

Je liefje verwennen met heerlijke dingen

Liefde gaat toch door de maag

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.

In een gelukskoekje
Het beste gelukskoekje heeft een wijsheid in zich die je de rest van je leven bij je draagt. Goed, met die filosofie in je achterhoofd weet je nu wat je te doen staat. Een heuse liefdesverklaring in een gelukskoekje verstoppen natuurlijk! Wees subtiel ‘De ware heb je al ontmoet’ of ga juist compleet over de top met je eigen bedachte boodschap. Wel eerst even zelf die koekjes bakken natuurlijk.

Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

In een Kindersurprise-ei
Met een vleugje nostalgie hinten naar de pret van een Kindersurprise-ei. Maar wel zonder die lelijke plastic speeltjes, want dat vullen kun je zelf natuurlijk veel beter! Men neme zo’n Kinder-ei. Snijd ‘m voorzichtig open. Het gele doosje dat volgt vul je met de liefste kleine cadeautjes. Maak met een lucifer of aansteker de randen van het ei een beetje warm en smelt ze weer aan elkaar. Nu nog netjes inpakken en klaar is Kees!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Rena

Rena Noordermeer vertelt ons hoe haar Leukste dag eruit zou zien als ze al het geld en tijd van de wereld had.

Rudolph the rednosed dog

Als het héle huis in kerstsferen is, dan kan de hond natuurlijk niet ontbreken.

Een duurzaam leven

Met een voorliefde voor vintage meubels laat Julien zien dat hij niet bang is voor hergebruik. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog veel meer. Tijd om je leven te beteren? Julien laat je zien hoe:

Eten uit een kasteelmoestuin

Kasteeltuinen werden vroeger vaak gebruikt voor de teelt van groenten, fruit en bloemen voor eigen gebruik. De kasteelmoestuin van Landgoed Hackfort in het Gelderse Vorden heeft zijn oude functie nu teruggekregen. En daarmee ook zijn oude naam: het “Hof van Hackfort”. Vrijwilligers, soms aangevuld met begeleiders en bewoners van zorgboerderijen uit de omgeving, werken samen in het Hof van Hackfort en oogsten, zaaien en schoffelen er lustig op los.