Samen eten is gezelliger

Bij de Table d'Hote

Op Brusselsestraat 120

Samen in de keuken staan en dan bij elkaar aan tafel schuiven, dat klinkt als een enorm feestje. En dat is het ook! Zeker als je dat doet bij Samen koken, samen eten in Maastricht. Want alleen eten is ook maar alleen, totaal niet gezellig en waarschijnlijk minder lekker, creatief en verrassend.

Kook samen met jouw vrienden, familie of leukste collega’s de lekkerste gerechten in het altijd bourgondische Maastricht. Voor vegetariërs, vleeseters en pasta-lovers tot echte Nederlandse boerenkooleters.

Bang dat je geen sterren in de keuken bent? Geen zorgen! Want gelukkig is daar een gepassioneerde kok, die je laat stralen in de keuken. Hij zal er voor zorgen dat er de lekkerste dingen op het fornuis en in de oven worden gezet.

Nadat je hard hebt gewerkt in de keuken, schuif je met z’n allen aan tafel. Nu maar hopen dat 't een beetje smaakt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Volendams dialect leren

Helaas werkt het niet zo dat je, wanneer je een paling inslikt, je dan ook meteen de palingsound beheerst. 

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.

Halt, politie!

Op zaterdag 6 september 2014 wordt rondom de populaire televisieserie Flikken Maastricht voor de vierde keer Flikkendag Maastricht georganiseerd.

Maak je eigen kledingstuk

Deze naaiworkshop van naaiZ is voor diegenen die volledig de modetrends volgen, maar liever hun eigen draai aan de trends van tegenwoordig willen geven.