Samen eten is gezelliger

Bij de Table d'Hote

Op Brusselsestraat 120

Samen in de keuken staan en dan bij elkaar aan tafel schuiven, dat klinkt als een enorm feestje. En dat is het ook! Zeker als je dat doet bij Samen koken, samen eten in Maastricht. Want alleen eten is ook maar alleen, totaal niet gezellig en waarschijnlijk minder lekker, creatief en verrassend.

Kook samen met jouw vrienden, familie of leukste collega’s de lekkerste gerechten in het altijd bourgondische Maastricht. Voor vegetariërs, vleeseters en pasta-lovers tot echte Nederlandse boerenkooleters.

Bang dat je geen sterren in de keuken bent? Geen zorgen! Want gelukkig is daar een gepassioneerde kok, die je laat stralen in de keuken. Hij zal er voor zorgen dat er de lekkerste dingen op het fornuis en in de oven worden gezet.

Nadat je hard hebt gewerkt in de keuken, schuif je met z’n allen aan tafel. Nu maar hopen dat 't een beetje smaakt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop tenen lezen

Wat zeggen tenen over je persoonlijkheid? Dat leer je allemaal tijdens een Workshop Tenen Lezen.

Maandagblues, wat is dat?

Wil je de week fris beginnen op je muffige kantoor, regel dan eens een maandagochtendshow. Deze inspirerende en vooral motiverende workshop wordt alleen uitgevoerd –de naam zegt het al- op de maandagochtend,

Romantische workshops

Samenwerken is de sleutel tot een goeie relatie! Dat klinkt wel heel serieus allemaal, maar het is vooral Leuk.

Reypenaer Kaasproeverij

Er zal maar kaasdeskundige op je visitekaartje staan. Tijdens deze kaasproeverij ontdek je dat dit hartstikke leuke mensen zijn. Met heel veel kennis van kaas. Heul veel.