The Baby Bachelor

Een stoere kleine man

Zoekt zijn schattige prinsesje

The Bachelor en Bachelorette, een romantische Amerikaanse serie. Je kent het vast wel. Maar de baby variant is veel leuker en vooral ook heel hilarisch. Bekijk de video hiernaast maar. Na het zien van de stoere kleine man en de prachtige prinsesjes: komt er al gauw ‘Ahhh wat lief’.

Net als in ‘The Bachelor’ komen de groepsdates, één-op-één dates, mooie meiden met prachtige jurken en een man in pak aan bod. Dat het spottend bedoeld is, dat lijkt ons duidelijk. Om te smelten gewoon, zeker als een van de lieve meisjes zegt: ‘It was love on first sight’. Bovendien weet Baby Bachelor Wesley heel goed hoe hij de prinsesjes in moet palmen. Een echte gentleman dus.

Is jouw zoontje of dochter ook een klein beetje verliefd? Geef ze dan niet op voor het programma, maar knutsel samen iets leuks en liefs in elkaar en leg het stiekem voor de deur van je zoon of dochters grote liefde.

Kijk hier voor wat inspiratie.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste cadeaus voor vrouwen

Cadeautjes kopen is soms erg lastig. Gelukkig hebben wij de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Marcels favoriete muziekfestival is vooral fijn vanwege de locatie...

3 originele trouwlocaties

Inge helpt je met het kiezen van een trouwlocatie en tipt 3 bijzondere plekken.