The Baby Bachelor

Een stoere kleine man

Zoekt zijn schattige prinsesje

The Bachelor en Bachelorette, een romantische Amerikaanse serie. Je kent het vast wel. Maar de baby variant is veel leuker en vooral ook heel hilarisch. Bekijk de video hiernaast maar. Na het zien van de stoere kleine man en de prachtige prinsesjes: komt er al gauw ‘Ahhh wat lief’.

Net als in ‘The Bachelor’ komen de groepsdates, één-op-één dates, mooie meiden met prachtige jurken en een man in pak aan bod. Dat het spottend bedoeld is, dat lijkt ons duidelijk. Om te smelten gewoon, zeker als een van de lieve meisjes zegt: ‘It was love on first sight’. Bovendien weet Baby Bachelor Wesley heel goed hoe hij de prinsesjes in moet palmen. Een echte gentleman dus.

Is jouw zoontje of dochter ook een klein beetje verliefd? Geef ze dan niet op voor het programma, maar knutsel samen iets leuks en liefs in elkaar en leg het stiekem voor de deur van je zoon of dochters grote liefde.

Kijk hier voor wat inspiratie.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Aan die Amsterdamse grachten

Judith deelt graag haar lievelingsplekjes in onze hoofdstad. Van musea tot hippe hotspots: Judith weet wel waar het leuk is!

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Het is Carnaval

Officieel gezien is carnaval van zondag tot en met dinsdag. Maar ach, zo nauw komt het niet, op de zaterdag is er ook al van alles te doen. Bovendien beginnen de echte feestbeesten de 11e van de 11e eigenlijk al. Feest dus! Maar wat trek je aan?

Het origineelste cadeautje

Het mooiste cadeautje pak je zelf in. Inmiddels hebben we dat saaie inpakpapier namelijk wel gezien. Leuk Mens Seline weet daar wel iets op! Wedden dat jij de eerstvolgende verjaardag met het allerleukste cadeautje verschijnt?