Jippie, Valentijn.

Ik ben echt een romanticus

En hou van Liefde

Geen smoesjes! Verwen jouw snoesje op 14 februari eens extra goed dit jaar. Valentijnsdag is namelijk: rood, kusjes, spannend, kaarsjes, roze, champagne, koken, lief, taart, knuffelen, knus en vooral veel liefde. En wij vinden dat die liefde wel eens lekker overdreven gevierd mag worden met heel veel toeters en bellen. Wij geven daarom de tip: bouw jouw eigen liefdespaleis.

Hoe?

Als prinses in de keuken maak jij cakejes, taartjes en koekjes natuurlijk met liefde. En ja... liefde gaat door de maag. Glaasje liefdesthee erbij of gelijk al aan de champagne. Alles kan. Dek de keukentafel natuurlijk wel even met een roze of rood tafelkleed. Of kies een wit exemplaar en kleur er rode hartjes op met textielstift.

Klaar in de keuken? We gaan vandaag dus even niet voor de televsie uitbuiken. Oké, een uitzondering daar: de allerliefste films mag jij natuurlijk wel zien. De woonkamer hoort wel helemaal clean, knus en gezellig te zijn. Doe de kaarsjes aan, zet de zelfgemaakte lekkernijen op tafel en kruip tegen je geliefde aan.

Als meisje droomde je vast altijd van je eigen hemelbed. Je kunt ‘m kant en klaar kopen, maar zelf creatief je bed versieren is veel leuker. Dit doe je met doorschijnende witte stof. Je kunt het op verschillende manieren draperen aan de muur of aan het plafond. Sla even een spijkertje erin, stof eraan: et voilà. Het enige wat nu nog mist zijn de rode rozen blaadjes…

Samen thuis Valentijn vieren kan dus onwijs romantisch zijn. Om de romantiek in eigen hand te houden tover jij jouw eigen huis om tot Valentijnsparadijs. Kijk voor de allerleukste liefdesinspiratie op Pinterest.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schrijver worden?

Bloed, zweet en tranen kost het produceren van een boek. En een klein beetje talent ook wel. Nog steeds prangende schrijfambities? Maurice geeft tips voor de startende schrijver.

Meer vleugjes romantiek

Met de liefde van je leven aan je zij is natuurlijk alles altijd heel romantisch. Maar om nu elke dag uit te pakken met een enorme date, rozenblaadjes, dineren bij kaarslicht? Dat gaat ook je lege portemonnee te ver. Met deze kleine dingen voeg je zonder moeite een scheutje romantiek toe aan je dag.

Kleuren met Makii

Met de geweldig leuke en kleurrijke illustraties neemt Makii kinderen mee op avontuur. Met hun gekke producten proberen ze kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken.

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’