Jippie, Valentijn.

Ik ben echt een romanticus

En hou van Liefde

Geen smoesjes! Verwen jouw snoesje op 14 februari eens extra goed dit jaar. Valentijnsdag is namelijk: rood, kusjes, spannend, kaarsjes, roze, champagne, koken, lief, taart, knuffelen, knus en vooral veel liefde. En wij vinden dat die liefde wel eens lekker overdreven gevierd mag worden met heel veel toeters en bellen. Wij geven daarom de tip: bouw jouw eigen liefdespaleis.

Hoe?

Als prinses in de keuken maak jij cakejes, taartjes en koekjes natuurlijk met liefde. En ja... liefde gaat door de maag. Glaasje liefdesthee erbij of gelijk al aan de champagne. Alles kan. Dek de keukentafel natuurlijk wel even met een roze of rood tafelkleed. Of kies een wit exemplaar en kleur er rode hartjes op met textielstift.

Klaar in de keuken? We gaan vandaag dus even niet voor de televsie uitbuiken. Oké, een uitzondering daar: de allerliefste films mag jij natuurlijk wel zien. De woonkamer hoort wel helemaal clean, knus en gezellig te zijn. Doe de kaarsjes aan, zet de zelfgemaakte lekkernijen op tafel en kruip tegen je geliefde aan.

Als meisje droomde je vast altijd van je eigen hemelbed. Je kunt ‘m kant en klaar kopen, maar zelf creatief je bed versieren is veel leuker. Dit doe je met doorschijnende witte stof. Je kunt het op verschillende manieren draperen aan de muur of aan het plafond. Sla even een spijkertje erin, stof eraan: et voilà. Het enige wat nu nog mist zijn de rode rozen blaadjes…

Samen thuis Valentijn vieren kan dus onwijs romantisch zijn. Om de romantiek in eigen hand te houden tover jij jouw eigen huis om tot Valentijnsparadijs. Kijk voor de allerleukste liefdesinspiratie op Pinterest.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kind, speel échte spellen

Help! Moet je jouw kids ook steeds achter de iPad vandaan trekken en weigeren ze een ‘ouderwetsch’ spel te spelen?

Het perfecte toetje

Hoe doen ze dat toch, die Parijse dames? Ze hebben de lekkerste toetjes ter wereld en toch dijen ze niet vervaarlijk uit. Misschien kunnen we daar nog eens een leuke tip over schrijven? Tot die tijd legt Monique uit dat zo’n lekker Parijs’ toetje helemaal niet moeilijk te maken is. De kok met drie linkerhanden voorziet Monique van een nóg eenvoudiger receptje.

Lelijke groeten uit…

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen tijdens je vakantie? Zoek voor het thuisfront dan naar de lelijkste vakantiekaart. Ooit.

Workshop Kalligrafie

Schrijven is een hele kunst, zo bewijzen de heren van High on Type