Jippie, Valentijn.

Ik ben echt een romanticus

En hou van Liefde

Geen smoesjes! Verwen jouw snoesje op 14 februari eens extra goed dit jaar. Valentijnsdag is namelijk: rood, kusjes, spannend, kaarsjes, roze, champagne, koken, lief, taart, knuffelen, knus en vooral veel liefde. En wij vinden dat die liefde wel eens lekker overdreven gevierd mag worden met heel veel toeters en bellen. Wij geven daarom de tip: bouw jouw eigen liefdespaleis.

Hoe?

Als prinses in de keuken maak jij cakejes, taartjes en koekjes natuurlijk met liefde. En ja... liefde gaat door de maag. Glaasje liefdesthee erbij of gelijk al aan de champagne. Alles kan. Dek de keukentafel natuurlijk wel even met een roze of rood tafelkleed. Of kies een wit exemplaar en kleur er rode hartjes op met textielstift.

Klaar in de keuken? We gaan vandaag dus even niet voor de televsie uitbuiken. Oké, een uitzondering daar: de allerliefste films mag jij natuurlijk wel zien. De woonkamer hoort wel helemaal clean, knus en gezellig te zijn. Doe de kaarsjes aan, zet de zelfgemaakte lekkernijen op tafel en kruip tegen je geliefde aan.

Als meisje droomde je vast altijd van je eigen hemelbed. Je kunt ‘m kant en klaar kopen, maar zelf creatief je bed versieren is veel leuker. Dit doe je met doorschijnende witte stof. Je kunt het op verschillende manieren draperen aan de muur of aan het plafond. Sla even een spijkertje erin, stof eraan: et voilà. Het enige wat nu nog mist zijn de rode rozen blaadjes…

Samen thuis Valentijn vieren kan dus onwijs romantisch zijn. Om de romantiek in eigen hand te houden tover jij jouw eigen huis om tot Valentijnsparadijs. Kijk voor de allerleukste liefdesinspiratie op Pinterest.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe ook aan crowdfunding!

Met zijn bedrijf Wayv helpt Eric ondernemers om hun projecten te kunnen uitvoeren door ze te ondersteunen met hun netwerk, kennis, of financiële middelen. Hiermee maakt hij het voor andere mensen makkelijker om hun droom waar te maken. En dat vindt Eric belangrijk!

Lekker doen met pompoen

Deze tip is voor iedereen die pompoenen vooral geschikt vindt als maagvulling.

De harigste maand van het jaar

Mannenziektes: scheer je weg! Movember is hier en zorgt voor meer begrip en bekendheid rondom enge ziektes als prostaatkanker.

De mooiste traktaties

De jarige jetjes van Loes komen zeker niet op school aan met zakjes chips als traktatie. Om te trakteren geeft ze ze namelijk altijd iets moois mee. Stiekem kan dat al in een handomdraai, Loes verlos ons en vertel hoe jij dat doet!