Valentijn? Uhm nee.

Niks voor mij

Laat dat duidelijk zijn

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

Met dit pak kom jij deze dag relaxed door. In je uppie op de bank, knuffelend met je lover in jullie Onesies of organiseer een fout Onesie feestje samen met je vrienden. Dat laatste lijkt ons nou het grappigst! Wij vertellen je hier hoe je dat het beste aanpakt:

Tover de avond van 14 februari om tot Onesie-avond. Spreek met je vrienden af om allemaal de mooiste en foutste Onesie te kopen. Wat dacht je van een olifanten-Onesie of eentje met een luipaard printje? Of toch een klein beetje liefde op deze avond, met deze hartjes-Onesie?

En verder? Lekker dansen in jullie lekkerzittende Onesies en je zou bijna vergeten dat het Valentijnsdag is!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Viva Cuba

Kim houdt van een gezellig sfeertje op reis. En dat vindt ze in warme landen zoals Cuba en Italië. 

Belle zkt beest

Vergeet Tinder. Op MouseMingle zoek je aan de hand van je favoriete Disneyliedjes en –figuren jouw Beest met het glazen muiltje op een vliegend tapijt die je wakker komt kussen waarna je samen romantisch spaghetti gaat slurpen en zeven dwergen kunt gaan maken.  

Een lief verhaaltje

Af en toe kom je in een situatie terecht waarvan je denkt: dit verhaal doet het goed op feesten en partijen.

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…