De plek voor epische optredens

Paradiso en de Melkweg

Belachelijk hard

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen.

“Ik hou van Paradiso en de Melkweg. Van Buitenwesten in Paradiso tot de eerste show van Eminem in ’99 in Nederland, met een opblaasmummie uit het artwork van The Slim Shady LP op het podium. Al zeg ik dat vast allemaal omdat ik als geboren en getogen Amsterdammer vooral daar toffe shows heb gezien. Als ik in Tilburg was opgegroeid had ik vast 013 gezegd.”

Slopen
“In de Melkweg heb ik Redman ooit geïnterviewd net voor een show, dat was zo’n gezellig en leuk gesprek dat de show daarna extra hard insloeg. Ik wist dat hij als een groot kind met volle teugen genoot van elke seconde. Mooi om te zien dat iemand na zo'n lange carrière en ontelbaar veel shows nog steeds zo gretig en enthousiast is. Ik heb hem ook wel eens het hoofdpodium van de UITmarkt zien slopen, belachelijk hard.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hotspots met een goed doel

Als wereldverbeteraar helpt Leuk Mens Judith de mensheid graag een handje met haar eigen GEEF Café. Maar daar blijft het niet bij!

Upload Cinema

Je bent lekker aan het rondklikken op YouTube en plotseling ben je alweer uren verder. Herkenbaar? De mensen van Upload Cinema begrijpen je (en wij ook wel). 

Romantiek voor de drukke vrouw

Een verantwoordelijke baan, 1.75 kind, veel vriendschappen en voldoende sporten: het leven van de moderne Nederlandse vrouw is behalve uiteenlopend ook vreselijk druk. Wie zijn relatie dus af en toe wil voorzien van de broodnodige jus, moet dat dus een beetje plannen. Trudy legt uit hoe zij romantiek met het drukke bestaan combineert.

Reypenaer Kaasproeverij

Er zal maar kaasdeskundige op je visitekaartje staan. Tijdens deze kaasproeverij ontdek je dat dit hartstikke leuke mensen zijn. Met heel veel kennis van kaas. Heul veel.