De plek voor epische optredens

Paradiso en de Melkweg

Belachelijk hard

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen.

“Ik hou van Paradiso en de Melkweg. Van Buitenwesten in Paradiso tot de eerste show van Eminem in ’99 in Nederland, met een opblaasmummie uit het artwork van The Slim Shady LP op het podium. Al zeg ik dat vast allemaal omdat ik als geboren en getogen Amsterdammer vooral daar toffe shows heb gezien. Als ik in Tilburg was opgegroeid had ik vast 013 gezegd.”

Slopen
“In de Melkweg heb ik Redman ooit geïnterviewd net voor een show, dat was zo’n gezellig en leuk gesprek dat de show daarna extra hard insloeg. Ik wist dat hij als een groot kind met volle teugen genoot van elke seconde. Mooi om te zien dat iemand na zo'n lange carrière en ontelbaar veel shows nog steeds zo gretig en enthousiast is. Ik heb hem ook wel eens het hoofdpodium van de UITmarkt zien slopen, belachelijk hard.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Je Veux Flaner

Gijs heeft een passie voor ondernemen, dat blijkt wel uit het aantal coole bedrijfjes dat hij op zijn naam heeft staan. Naast het Rockstar Institute (instituut voor de interne en externe mens) en een app, heeft hij nu ook al een feestje. Een feestje met Gijs? Dat klinkt ons als muziek in de oren. 

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

De kunst van het breien

Niet alleen breien is op en top populair. Ook het materiaal wol is minder wollig dan de meeste mensen denken. Wol is duurzaam, wol is kunst, wol is de toekomst. 

We like art!

Stel je houdt van kunst, maar hebt geen zin om allerlei galerietjes af te struinen om die lege plek op je muur te vullen. En je spaarvarken omkieperen wil je liever óók niet.