De plek voor epische optredens

Paradiso en de Melkweg

Belachelijk hard

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen.

“Ik hou van Paradiso en de Melkweg. Van Buitenwesten in Paradiso tot de eerste show van Eminem in ’99 in Nederland, met een opblaasmummie uit het artwork van The Slim Shady LP op het podium. Al zeg ik dat vast allemaal omdat ik als geboren en getogen Amsterdammer vooral daar toffe shows heb gezien. Als ik in Tilburg was opgegroeid had ik vast 013 gezegd.”

Slopen
“In de Melkweg heb ik Redman ooit geïnterviewd net voor een show, dat was zo’n gezellig en leuk gesprek dat de show daarna extra hard insloeg. Ik wist dat hij als een groot kind met volle teugen genoot van elke seconde. Mooi om te zien dat iemand na zo'n lange carrière en ontelbaar veel shows nog steeds zo gretig en enthousiast is. Ik heb hem ook wel eens het hoofdpodium van de UITmarkt zien slopen, belachelijk hard.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een rondje bierproeven

Reis het hele land door op zoek naar je nieuwe lievelingsbiertje. Proost!

Concert in de huiskamer

Een avondje swingen of rocken, maar geen zin het huis uit te gaan?

Gajes in de Bajes

Als je érgens uit zou willen ontsnappen dan is het wel de gevangenis. Des te vetter is de locatie van een nieuwe escape room in Utrecht: de voormalige gevangenis op het Wolvenplein, de oudste bajes van Nederland! 

Bezoek Anne Frank met een Occulus Rift

Bezoekers van het Anne Frank Huis die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, kunnen nu Anne Franks onderduikplek virtueel bezoeken. Dankzij een speciale 360 graden virtual reality rondleiding kunnen ze ervaren hoe het Achterhuis eruit ziet zonder de smalle trap op te hoeven.