Oh, oh een cadeau

Rode rozen, fruitig geurtje

Of dit jaar iets anders..

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

Een handgeschreven brief is zo veel mooier en liever dan van die getypte zwarte letters op een wit a4’tje. Geef daarom de allermooiste pen en het mooiste briefpapier aan je liefje. Inclusief handgeschreven liefdesgedicht natuurlijk. Zo kunnen jullie altijd lieve briefjes vol zoete berichtjes achterlaten.

Maken jullie stiekem met z'n tweeën zo nu en dan eens een selfie? Of is Instagram een grote hobby van je liefje? Dan vind je dit waarschijnlijk erg leuk! Met de Klepper-app verstuur je namelijk je eigen kiekjes gewoon ouderwets per post. Ook handig voor de lange-afstands-Valentijn.

Deze cadeautip is speciaal voor vrouwen (en mannen) die hun mannetje het liefst in pak zien. Eeuwig zwart is nu toch wel echt geweest, met dit pak maak je geheid de blits. Breng je gelijk nog wat extra kleur in zijn leven.

Leef je uit in de keuken en geef iets lekkers cadeau. Wat dacht je van een potje liefdesjam? Niet alleen leuk voor jouw liefje, maar ook leuk om je beste vriendin, moeder, opa of buurvrouw mee te verrassen op Valentijnsdag!

Als je dan toch in de keuken staat, neem je er ook gewoon een lekker wijntje bij. Speciaal omdat het Valentijn is, schenk je dit natuurlijk op z’n chique in echt kristal. En ja.. het perfecte wijnglas bestaat!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

Exotische DIY-trends

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!

Gezond eten is niet moeilijk

Het is allemaal best te doen hoor, elke dag een gezonde maaltijd met de nodige vitamines in elkaar draaien. Vooral met de tips van foodie Anja. 

Haha papa x 4

Gewoon, omdat lachende baby's leuk zijn