Black Light Ping Pong

Bij Tape in Arnhem

Eens wat anders dan de camping

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

Het leukste pingpongen doe je toch echt bij concept store Tape in Arnhem. Hier tafeltennis je namelijk niet in de ijle buitenlucht, maar gewoon binnen. Nou ja gewoon, bij een black light! Dat maakt het potje ‘Rond om de tafel’ toch net een stuk spannender.

Toch niet die denderende finale gehaald? Niet erg, je kan bij Tape namelijk ook met een bijzonder biertje in de hand in een van de relaxte vintage stoelen ploffen.

Waar?
Tape
Hommelstraat 66
6828 AL Arnhem

Tape op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geniet van Utrecht

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten.

Als kind uit eten

“Anekdotes heb ik zat, zo bestelde ik op mijn zesde al slakken, tot grote verbijstering van de ober."

De perfecte plek

Voor haar blog droombaan.net reist Leuk mens Linda Roos stad en land af om interviews af te nemen. Je kunt haar dus wel vragen waar je het best kunt wezen voor een goed gesprek. Ze gaf ons haar tips in Amsterdam.

Mummies kiek’n in Fryslân

Mummies in Friesland: je verwacht het niet, maar toch is het zo!