Black Light Ping Pong

Bij Tape in Arnhem

Eens wat anders dan de camping

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

Het leukste pingpongen doe je toch echt bij concept store Tape in Arnhem. Hier tafeltennis je namelijk niet in de ijle buitenlucht, maar gewoon binnen. Nou ja gewoon, bij een black light! Dat maakt het potje ‘Rond om de tafel’ toch net een stuk spannender.

Toch niet die denderende finale gehaald? Niet erg, je kan bij Tape namelijk ook met een bijzonder biertje in de hand in een van de relaxte vintage stoelen ploffen.

Waar?
Tape
Hommelstraat 66
6828 AL Arnhem

Tape op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vincent van GoghHuis

Op de plek waar van Gogh geboren werd, in Zundert, staat het  Vincent van GoghHuis. De schilder neemt je mee in een reis door zijn leven. Naast dit leuke programma vind je verschillende exposities en tentoonstellingen van Vincent zijn werk, maar ook van mensen die zich door hem lieten inspireren. 

Gek doen met pompoen

Kom van 18 t/m 26 oktober naar de enige echte Pompoendagen bij Museum Klok en Peel in het Brabantse Asten.

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Uitjes met vrienden

Misschien ga je niet op vakantie of wil je wat Leuks doen met je vrije dagen! We hebben de leukste uitjes voor de vakantie op een rijtje gezet voor jou en je kameraden.