Black Light Ping Pong

Bij Tape in Arnhem

Eens wat anders dan de camping

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

Het leukste pingpongen doe je toch echt bij concept store Tape in Arnhem. Hier tafeltennis je namelijk niet in de ijle buitenlucht, maar gewoon binnen. Nou ja gewoon, bij een black light! Dat maakt het potje ‘Rond om de tafel’ toch net een stuk spannender.

Toch niet die denderende finale gehaald? Niet erg, je kan bij Tape namelijk ook met een bijzonder biertje in de hand in een van de relaxte vintage stoelen ploffen.

Waar?
Tape
Hommelstraat 66
6828 AL Arnhem

Tape op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Racefietsen op Marktplaats

Nynke schrijft veel over fietsen en ze heeft zelf ook nog eens een fietsclub. Oftewel: Nynke is gek op fietsen. Maar waar koop je een tweedehands racefiets en waar moet je nou echt goed op letten om geen miskoop in huis te halen?

Blotenvoetenpaden

Blootsvoets, barrevoets, ongeschoeid. Allemaal woorden die hetzelfde zeggen; zonder schoenen wandelen. Verschillende ondergronden in de natuur zorgen voor een unieke belevenis.

Tati Nijmegen

Bij Tati in Nijmegen vinden ze koken nu eenmaal leuk om te doen. Niet voor niets proef je in elk hapje standaard de ingrediënten liefde en aandacht.

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.