Geef een reis cadeau

Bestemming nog onbekend

Dat is aan de gelukkige ontvanger

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu! Met dit cadeau breng je de zon, de cultuur of iets anders leuks namelijk met gemak dichterbij.

Want of je nu €10,- of €100,- cadeau doet, het jarige Jobje of Jetje kan zonder moeite iets vinden wat zijn/haar hartje begeerd. En of dit nu een fijne theatervoorstelling of een reisje naar de zon is, dat is natuurlijk aan de gelukkige ontvanger. Met een beetje mazzel mag je zelf nog mee ook!

Wil jij ook zo’n reisje cadeau doen?
Dat kan hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Adventure Indoor Golf

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.

Stiften voor een beter wereld

Door kleuren de wereld een beetje beter maken, wie had dat gedacht. Voor elk verkocht set stiften geeft Marky markers een vast bedrag aan het goede doel om zo meer kinderen naar school te helpen. De stiften zijn goed uitwasbaar en kleuren heerlijk. Een typisch gevalletje van win-win!

Aardbeienland

Zelf je aardbeien plukken in Aardbeienland. Er is ook een aardbeienmuseum en je krijgt culinaire aardbeientips. Smullen maar.

Milledoni

Voer de gegevens in et voila: een lijst met cadeausuggesties rolt zo van je beeldscherm