De geschiedenis van het communiceren

In het Museum voor Communicatie

Er is meer dan Whatsapp en Facebook

Praten met je lieve familie in het noorden van het land was lang niet altijd zo makkelijk en snel. Vroeger duurde dat velen malen langer met galopperende paarden en koeriers, postduiven, morsecodes en telegrafen. En nee met dat laatste bedoelen we niet die dagkrant.

In het Museum voor Communicatie leer je de betekenis van elk icoontje op je iPhone en wordt de geschiedenis van communicatie voor je ogen ontrafeld. En dat is lang niet het enige! Met de wisselende exposities kun je bij het Museum voor Communicatie terecht voor leuke workshops, zoals liefdesbrieven schrijven. Daarnaast kun je zelfs je eigen postzegels ontwerpen. Alles wat ook maar iets met communiceren te maken heeft, vindt zijn weg in dit museum. Een vleugje nostalgie tegenover het hippe technologische van nu dus.

Waar?
Museum voor Communicatie
Zeestraat 82
2518 AD Den HaagMuseum voor Communicatie op Facebook
Museum voor Communicatie op Twitter

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Biertjes met uitzicht

Leuk mens Harold van Cinema Culinair is altijd op de hoogte van het lekkerste Leukste in Rotterdam. Daarom tipt hij ons eens in de zoveel tijd de lekkerste plekken van onze havenstad!

Stadswandeling met een Hagenaar

Den Haag leren kennen door de ogen van een Hagenaar. Ga gratis op stap met een Den Haag Greeter die je alle mooie plekken van de stad laat zien.

Samen spelletjes doen

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Maar wat doet ze het liefst in haar vrije tijd met vrind en kind?

Sport: waarom en welke dan?

Ja, die Sylvia weet wel hoe ze het luie zwijn van de bank moet jagen, namelijk met heel erg veel enthousiasme. “Ongeacht de berg, het weer of de sneeuw; als ik kan boarden, dan is het goed.