De meest depressieve dag van het jaar

Die bestaat niet

Iedere dag is namelijk gewoon een leuke dag

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

Hoe? Nou, zo. Allereerst begin met het kijken naar de leukste video's op het web. Denk grappige katten, stomme blunders en hilarische baby's. De allerleukste hebben wij hiernaast al voor je klaargezet. Weg met al die depressiviteit en doe een dansje!

Toch een dipdag? Met deze tip van Leuk Mens Alexandra tover je hem in een oogopslag om naar de heerlijkste verwendag. En met deze tip word jij helemaal gelukkig. Precies wat je vandaag nodig hebt.

Zin om iets lekkers+leuks te maken? Leuk Mens Diana van Ewijk vertelt je hier hoe je van elke dag een feest maakt.

Zien we daar nu een klein glimlachje op je gezicht doorbreken? Met deze workshop verander je van je beginnende glimlach een enorme schaterlach. Zonder twijfel dat je dan deze dag positief doorkomt.

Alles mislukt? Gelukkig is er morgen weer een dag boordevol Leuke dingen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuk doen met pompoen

Wij helpen je het fenomeen ‘pompoen bewerken’ naar een hoger niveau te tillen.

Logeren tussen de bevers

Natuurvrienden opgelet! In de Biesbosch drijft een heuse ecolodge en jij kan daar slapen. Verwacht een ruimtelijke en lichte hotelkamer met eigen uitkijktoren voor extra natuurplezier.

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?

Fluisterboottocht door de Biesbosch

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch.