Voor iemand die alles al heeft

En niets wil hebben

Heb je nu toch het perfecte cadeau

Verjaardag na verjaardag, jaar in jaar uit dezelfde vraag: Wat moet ik toch kopen, deze persoon heeft alles al! Wij hebben goed nieuws, dit dilemma kan je nu gewoon een jaartje opschuiven. Nu geef je gewoon even helemaal niets.

Stiekem toch wel iets

Als je nu denkt dat je gewoon met lege handen aan kan komen dan heb je het mooi fout. Want niets heet eigenlijk ‘Nothing’ en is een mooi item dat je herinnert om te genieten van al dat je hebt. Want wat heb je nu eigenlijk echt nodig? Precies de reden dat jij je imago van goede cadeaugever hoog kan houden.

Nothing kost je €29,-.

Kijk hier op de website.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ultieme cadeautjesvinder

Cadeautje gezocht! Zoek je je suf naar een origineel cadeautje maar kan je het nergens vinden? Op DaWanda.nl zou je best eens kunnen gaan slagen.

Kippig in Utrecht

Oké, op de menulijst van de snackbar staat ook weleens een verdwaalde halve kip. Maar of die kip nou écht een fijn leven heeft gehad? 

Inspiratie voor de kookfanaat

Soms gebeurt het onvermijdelijke: een foodblogger die zelf ook even niet meer weet wat ze moet koken. Een lijstje met de favoriete inspiratiebronnen van Leonie!

Stukje lezen uit Sletvrees

Mannen zijn macho's als ze iedere avond met een nieuwe vrouw naar huis gaan, maar als vrouwen hetzelfde doen zijn ze ineens een slet. Dat is toch vreemd? Deze vraag inspireerde Leuk Mens Sunny om het boek Sletvrees te schrijven. Hierin onderzoekt zij hoe dat komt. En jij mag vast een stukje lezen.