Theater voor niet-theaterfans

André Rieu die een Daft Punk show nadoet

Warrig geregisseerd

Hoe vaak ga je naar het theater? Precies. En dat is jammer, want er is zoveel moois te zien. Hopelijk weet Farid wel precies wat er te doen is. Toch Farid? Hallo?

“Ik ga zelden naar het theater. Het laatste wat ik heb gezien en goed vond is Herman van Veen in Carré. Dat zal ik nooit vergeten. Iedereen die de kans krijgt om hem live te zien moet dat echt direct doen. De man is een geniale zanger, muzikant, clown, performing artist en ga zo het rijtje maar af.” Speellijst Herman van Veen

Revolutie in Slotervaart
“Laatst ben ik met Nasrdin Dchar en Achmed Akkabi naar Revolutie In Slotervaart geweest. De jongeren die in het stuk speelden deden echt hun best, maar het was zo slecht geschreven en zo warrig geregisseerd dat ik me het Thaise restaurant dat we daarna bezochten beter herinner.”

Blue man angst
“Ik hoop deze zomer Blue Man Group bij Universal Orlando in Florida te checken, dat lijkt me redelijk epic. Volgens mij komt dat het meest in de buurt van hoe een performance er in een buitenaards gesticht uit zou zien. Al ben ik ook bang dat het een soort vage 'wat als André Rieu een goedkope variant van een Daft Punk show probeerde neer te zetten'-situatie blijkt te zijn.”  Blue Man Group

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

Vorkje prikken in het donker

Bij Restaurant Ctaste in Amsterdam eet je in het pikkedonker. Je ziet dus niet wat er op je bord ligt en wie tegenover je zit. 

De tien kerstclichés

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.