Theater voor niet-theaterfans

André Rieu die een Daft Punk show nadoet

Warrig geregisseerd

Hoe vaak ga je naar het theater? Precies. En dat is jammer, want er is zoveel moois te zien. Hopelijk weet Farid wel precies wat er te doen is. Toch Farid? Hallo?

“Ik ga zelden naar het theater. Het laatste wat ik heb gezien en goed vond is Herman van Veen in Carré. Dat zal ik nooit vergeten. Iedereen die de kans krijgt om hem live te zien moet dat echt direct doen. De man is een geniale zanger, muzikant, clown, performing artist en ga zo het rijtje maar af.” Speellijst Herman van Veen

Revolutie in Slotervaart
“Laatst ben ik met Nasrdin Dchar en Achmed Akkabi naar Revolutie In Slotervaart geweest. De jongeren die in het stuk speelden deden echt hun best, maar het was zo slecht geschreven en zo warrig geregisseerd dat ik me het Thaise restaurant dat we daarna bezochten beter herinner.”

Blue man angst
“Ik hoop deze zomer Blue Man Group bij Universal Orlando in Florida te checken, dat lijkt me redelijk epic. Volgens mij komt dat het meest in de buurt van hoe een performance er in een buitenaards gesticht uit zou zien. Al ben ik ook bang dat het een soort vage 'wat als André Rieu een goedkope variant van een Daft Punk show probeerde neer te zetten'-situatie blijkt te zijn.”  Blue Man Group

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Momentjes voor jezelf

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend. 

Industrieel lekker

Dus jij houdt van industrieel? En van lekker eten? Dan is Radio Royaal in Eindhoven de place to be.

Inspiratie van een muzikaal talent

De beste plekken voor inspiratie. Daar weet Leuk Mens Maaike wel iets over te vertellen. Bovendien heeft Maaike vast een boel inspiratiebronnen..

Biertjes met uitzicht

Leuk mens Harold van Cinema Culinair is altijd op de hoogte van het lekkerste Leukste in Rotterdam. Daarom tipt hij ons eens in de zoveel tijd de lekkerste plekken van onze havenstad!