Theater voor niet-theaterfans

André Rieu die een Daft Punk show nadoet

Warrig geregisseerd

Hoe vaak ga je naar het theater? Precies. En dat is jammer, want er is zoveel moois te zien. Hopelijk weet Farid wel precies wat er te doen is. Toch Farid? Hallo?

“Ik ga zelden naar het theater. Het laatste wat ik heb gezien en goed vond is Herman van Veen in Carré. Dat zal ik nooit vergeten. Iedereen die de kans krijgt om hem live te zien moet dat echt direct doen. De man is een geniale zanger, muzikant, clown, performing artist en ga zo het rijtje maar af.” Speellijst Herman van Veen

Revolutie in Slotervaart
“Laatst ben ik met Nasrdin Dchar en Achmed Akkabi naar Revolutie In Slotervaart geweest. De jongeren die in het stuk speelden deden echt hun best, maar het was zo slecht geschreven en zo warrig geregisseerd dat ik me het Thaise restaurant dat we daarna bezochten beter herinner.”

Blue man angst
“Ik hoop deze zomer Blue Man Group bij Universal Orlando in Florida te checken, dat lijkt me redelijk epic. Volgens mij komt dat het meest in de buurt van hoe een performance er in een buitenaards gesticht uit zou zien. Al ben ik ook bang dat het een soort vage 'wat als André Rieu een goedkope variant van een Daft Punk show probeerde neer te zetten'-situatie blijkt te zijn.”  Blue Man Group

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop striptekenen

Teken je favoriete stripfiguren tijdens een workshop striptekenen in Strips! Museum voor het beeldverhaal in Rotterdam.

Koko Coffee & Design

In het midden van de Amsterdamse Rosse Buurt, net om de hoek van de Damstraat, vind je Koko. Een zeer fijne spot om even rustig uit te blazen na een heftig shopdagje.

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

TextielMuseum in Tilburg

Voor wie denkt dat een textielmuseum suf en alleen voor creabea’s is: breng eens een bezoekje aan HetTextielMuseum in Tilburg.