Events voor de echte fashionista

Niet te missen

Net de extra touch

Een modeliefhebber als Caroline weet natuurlijk precies op welke evenementen je moet zijn voor de mooiste dingen. Kom maar door met die tips!

“Ieder jaar vindt de Amsterdam Fashion Week weer plaats, er worden veel evenementen georganiseerd rondom dit festijn. En wij zijn hier natuurlijk altijd weer bij! 

Zeker ook een aanrader is het jaarlijks terugkerende Sissyboy evenement georganiseerd door Pup Concept, hier vind je veel jonge ondernemers elk met prachtige producten.

De Moderne Hippies markt heeft twee keer plaatst gevonden, hier kan je wegdromen tussen kunst, mode en wordt je continu bezig gehouden door muziek, danseressen of kan je veren laten zetten als echt moderne hippie.”

Meer dan iets nieuws

“Een fysiek evenement geeft een soort extra touch aan je concept. Mensen worden nieuwsgierig als ze bij je kraam staan. Ze vragen al snel wat zo’n kaartje aan het kledingstuk doet (het verhaal achter het product) of wie al die mensen op onze iPad zijn (foto’s van onze inbrengers/verkopers). Het is leuk om mensen iets meer te verkopen dan alleen een product. Ze nemen de geschiedenis van het product mee naar huis. Soms krijgen we dan ook een fotootje opgestuurd als iemand bijvoorbeeld een stylingtip op het kaartje heeft opgevolgd. Koper blij, verkoper blij, wij blij en de cirkel is weer rond met happy faces!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mountainbike clinic

Zin om een lekker rondje te mountainbiken, maar je weet niet hoe en waar?

Het spannendste avontuur

Als reiziger in hart en nieren is Corno al op honderden droomplekken geweest en die waren natuurlijk allen op hun eigen manier ontzettend spannend. Vertel maar Corno, wat is je meest spannende avontuur en hoe heb je je eruit gered?

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Een duurzaam leven

Met een voorliefde voor vintage meubels laat Julien zien dat hij niet bang is voor hergebruik. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog veel meer. Tijd om je leven te beteren? Julien laat je zien hoe: