Gewoon op pad

On of offline

Net een echte local

En als we dan toch de local gaan uithangen... De leukste plekjes zijn de plekjes die de standaard-toerist nog niet kent. Ook een goede manier om de lokale cultuur te leren kennen, natuurlijk. Maar hoe beland je nou off the beaten track en vind je die pareltjes?

“Het internet biedt talloze mogelijkheden om unieke ervaringen te bieden. Ik heb er ook talloze op mijn site gezet. Voor de echte liefhebber.

Of gewoon op pad gaan. In sommige gevallen eten en drinken mee en gaan. Zonder kaart, boek of websites. Soms kom je ergens uit waar je nog niet dood wilt worden gevonden, maar soms ook bij erg leuke wijkjes in steden. Waar de toeristen niet komen. In natuurgebieden zorgen dat je een GPS hebt, zodat je altijd weer de weg terug kunt vinden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Designmeubels voor weinig

Een goed meubelontwerp is tijdloos. Dat lijkt inmiddels elke kringloopwinkel te hebben ontdekt, gezien de prijzen die gevraagd worden voor mooie gebruikte meubels. Gelukkig weet Louise dat de beste plek om te slagen dichterbij is dan je denkt.   

Top 3 vintageshops

Ook dol op vintagekleding? Maar weet je niet altijd waar je 't zoeken moet? Eva tipt je 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België.

De beste verhaaltjes-voor-het-slapen-gaan

Vandaag even niet de deur uit maar lekker op tijd naar bed? Lees dan verder om erachter te komen wat de favoriete kinderverhaaltjes en liedjes zijn van Regina en haar dochter Bardot.

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké