Een local word je zo

Afritsbroeken thuislaten

Lekker leuk logeren

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!

Twee dingen:

"Gewoon op mensen af lopen, een praatje maken en vragen hoe zij een week invullen. In dit seizoen. En wat ‘hot’ is. Dit eindigt geregeld in een leuk gesprek en dan hoor je wat er leeft. Vaak word je dan uitgenodigd voor een café later of zo. En je leert hoe zij de toeristen zien die hier dagelijks rond struinen. En dat is vaak grappig.
Overnachten bij locals is populair, er zijn diverse mogelijkheden. En dan krijg je vanzelf tips voor je reis, zeker als je aangeeft niet de standaarddingen te willen bezoeken."

Overnachten bij locals?

Het kan ondere andere hier:
Plusoneberlin, Couchsurfen, Airbnb en Wimdu.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met gevaar voor eigen make-up

Als je het water op gaat, vraag je natuurlijk om uitgelopen mascara. Maar voor een stukje romantiek moet je soms wat over hebben. Dit zijn leuke wateractiviteiten!

Running Dinner Groningen

Eten, wandelen en de stad verkennen. In de mooie stad Groningen kan dat op een leuke manier. Hoe? Dat lees je hier.

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.