Het spannendste avontuur

Jas uit en gaan

Klik!

Als reiziger in hart en nieren is Corno al op honderden droomplekken geweest en die waren natuurlijk allen op hun eigen manier ontzettend spannend. Vertel maar Corno, wat is je meest spannende avontuur en hoe heb je je eruit gered?

“Hmm, dit zijn meestal negatieve ervaringen… Maar die noem ik maar niet…”

Toch iets positiefs

“Mijn spannendste was een trektocht in een bamboebos in onbekend China. Op zoek naar de wilde reuzenpanda, een moeilijke taak. Het is paartijd, dan heb je de meeste kans. Na urenlang berg op, berg af en bamboebos in en uit ineens een soort geblaf. De gids begint te glunderen. En dus gaan we nu écht op pad. Ik moet mijn veel te kleurrijke jas uit doen, mijn tas achter laten, alleen mijn camera mag mee. Eerst zie ik niets, maar hoor ik allerlei vreemde geluiden van twee panda’s. En dan komt het vrouwtje omhoog gelopen. Recht in mijn gezichtsveld. En klik, dé foto was er. Als bewijs, maar vooral als aandenken.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Nutella Bar

Alsof er niet genoeg redenen zijn om naar New York te gaan… Deze kun je ook nog aan je to-do list toevoegen: een bezoekje aan de Nutella Bar.

Op naar het klimbos

Kinderen bársten van de energie en in het Klimbos kunnen ze zich even goed uitleven. 

Beste plekjes voor de mooiste kiekjes

Nathalie heeft voor haar werk veel gefotografeerd. Er staan de prachtigste foto’s op haar naam. Het liefst legt ze plekjes vast waar de natuur haar gang kan gaan. In Afrika bijvoorbeeld. 

Samen cruisen is leuker

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.