Verplichte muziekliteratuur

Van Mötley Crüe tot MJ

Een echte pageturner

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.

The Dirt
The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band. Smeriger, naarder en avontuurlijk gaat het niet snel worden. Een kijkje achter de schermen, rookgordijnen en drankwalmen van de Mötley Crüe. Niet de beste band ever, maar misschien wel de meest gestoorde. En de meest doorgesnoven. Goddamn.” 

Man in The Music
Michael Jackson: The Magic and the Madness. De meest complete biografie die ik ooit over de meest complete artiest ooit heb gelezen.” Magic & The Madness

Scar Tissue
Scar Tissue, de autobiografie van Red Hot Chili Peppers frontman Anthony Kiedis. Een boek dat leest alsof je een film kijkt. Hoe ver sommige dingen ook gaan wat betreft seks en drugs, pieken en dalen: het voelt alsof er geen woord gelogen is. Een echte pageturner.” 

Zin om deze boeken te verslinden?

Je bestelt The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band hier.

Meer in de mood voor Michael Jackson? Die vind je hier.

En voor de Red Hot Chili Peppers kun je hier terecht. 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kinderboekenmuseum

Versla Intvraat, 'slurp' woorden, speel interactieve games en lees vooral heel veel over je favoriete kinderboeken. Ook leuk voor ouders.

Helweek

Helweek neemt je mee naar de belangrijkste week van je leven. De week loopt van maandag 5:00 uur ’s morgens tot zondagavond 22:00 uur ’s avonds.

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

Klere bieb

Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad.