Verplichte muziekliteratuur

Van Mötley Crüe tot MJ

Een echte pageturner

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.

The Dirt
The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band. Smeriger, naarder en avontuurlijk gaat het niet snel worden. Een kijkje achter de schermen, rookgordijnen en drankwalmen van de Mötley Crüe. Niet de beste band ever, maar misschien wel de meest gestoorde. En de meest doorgesnoven. Goddamn.” 

Man in The Music
Michael Jackson: The Magic and the Madness. De meest complete biografie die ik ooit over de meest complete artiest ooit heb gelezen.” Magic & The Madness

Scar Tissue
Scar Tissue, de autobiografie van Red Hot Chili Peppers frontman Anthony Kiedis. Een boek dat leest alsof je een film kijkt. Hoe ver sommige dingen ook gaan wat betreft seks en drugs, pieken en dalen: het voelt alsof er geen woord gelogen is. Een echte pageturner.” 

Zin om deze boeken te verslinden?

Je bestelt The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band hier.

Meer in de mood voor Michael Jackson? Die vind je hier.

En voor de Red Hot Chili Peppers kun je hier terecht. 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Vrouwendingen

Leuk Mens Sunny is als schrijver en documentairemaakster vaak bezig met de onderwerpen vrouwen, liefde en seksualiteit en hun aanwezigheid in de media.

Spelletjes en puzzelen

Bij speelgoedwinkel Imaginarium verkoopt Leuk Mens Niels Hötte een boel Leuke spelletjes. Leuk voor kids, maar stiekem ook voor papa’s en mama’s!

Kino Klandestino

Kino Klandestino is een gloednieuw, strikt geheim filmevenement in Groningen.