Een interieur zonder regels

of misschien eentje dan:

als het maar persoonlijk is

Even de weg kwijt in je interieur? Niet nodig. Want met deze tips van Julien heb je altijd een goed excuus. Een goed interieur begint namelijk gewoon bij jezelf.

“Je begint altijd bij jezelf, bij je verleden, bij herinneringen en dan vul je dat aan met items die je bijzonder vind. Er zijn niet echt regels. De meest persoonlijke interieurs vind ik altijd het bijzonderst. Qua budget kun je beter iets kopen dat zijn waarde behoud zoals goede kunst en vintage design dan goedkope kopieën. Het voelt eerst als veel geld, maar je Eames-stoelen worden echt niet minder waard als je ze goed verzorgt…”

Nog steeds geen inspiratie? Een kijkje op gevondenopmarktplaats.nl kan nooit kwaad!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Frutselen en knutselen

Het regent en je zit verlegen om een originele knutseltip. Zoek niet langer, want Maud heeft een paar leuke in de aanbieding!

Je outfit voor een succesvolle date

Op zoek naar een romantische outfit? Stylist Judith Pronk vertelt over haar favoriete kleding...

Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

De eerste date

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?