Een interieur zonder regels

of misschien eentje dan:

als het maar persoonlijk is

Even de weg kwijt in je interieur? Niet nodig. Want met deze tips van Julien heb je altijd een goed excuus. Een goed interieur begint namelijk gewoon bij jezelf.

“Je begint altijd bij jezelf, bij je verleden, bij herinneringen en dan vul je dat aan met items die je bijzonder vind. Er zijn niet echt regels. De meest persoonlijke interieurs vind ik altijd het bijzonderst. Qua budget kun je beter iets kopen dat zijn waarde behoud zoals goede kunst en vintage design dan goedkope kopieën. Het voelt eerst als veel geld, maar je Eames-stoelen worden echt niet minder waard als je ze goed verzorgt…”

Nog steeds geen inspiratie? Een kijkje op gevondenopmarktplaats.nl kan nooit kwaad!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste kerst van Rena

"Als ik de aankondiging van Home Alone zie moet ik altijd weer lachen: 'Keviiiiiiiiiiin!'”

DIY Cadeautjes maken

Cadeautjes zijn leuk, zelfgemaakte cadeautjes zijn leuker. Henriette van Metdehand.nl weet als geen ander welke cadeautjes gemakkelijk te maken zijn en grandioos enthousiast ontvangen worden.

De Leukste kerst van Esmay

“Al vanaf dat ik een klein meisje ben vieren we kerst samen met ooms, tantes, neefjes, nichtjes en mijn grootouders."

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen.