Altijd 10 dingen tegelijk doen

en maar blijven ontdekken

Hoe doet hij dat toch?

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

“Zo dat is gelijk een lastige vraag waar ik niet echt antwoord op weet. Het is in ieder geval zo dat ik altijd bezig ben en steeds weer nieuwe dingen ontdek en doe. Ik weet niet precies waar die drive vandaan komt, maar ik kan het denk ik gewoon niet op een andere manier…”

Had ik maar even één ding…

“Ik ben altijd met tien dingen tegelijk bezig en ontdek elke dag wel weer iets nieuws dat ik bijzonder of interessant vind. Soms zou ik wel eens willen dat ik gewoon één ding kon doen van negen tot vijf, maar waarschijnlijk houd ik dat geen week vol.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Proef eens een beroep

Wat wil jij worden? Boswachter, radio-dj, automonteur, ijsbereider, receptioniste, dierenverzorger, hypotheekadviseur… of zou je alles wel een keertje willen proberen? Dat kan! Via Beroepproeven loop je heel gemakkelijk mee met iemand die jouw favoriete baan al uitoefent.

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Favoriete festivals

Je zou denken dat Maaike al wel druk genoeg is met haar singer-songwriter bestaan.

Kussen in het Concertgebouw

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch?