Meer vleugjes romantiek

’t zit ‘m in de kleine dingen

klein maar fijn

Met de liefde van je leven aan je zij is natuurlijk alles altijd heel romantisch. Maar om nu elke dag uit te pakken met een enorme date, rozenblaadjes, dineren bij kaarslicht? Dat gaat ook je lege portemonnee te ver. Met deze kleine dingen voeg je zonder moeite een scheutje romantiek toe aan je dag.

Samen koken

Als je vriend niet Gordon Ramsay heet en vloekend in de keuken staat, dan kunnen we toch wel stellen dat samen koken gewoonweg genieten is. Heerlijk de dag doornemen terwijl het eten staat te pruttelen. Wel goed opletten dat je het eten niet laat aanbraden, dat geklets is wel een beetje afleidend natuurlijk.

Buiten rondzwerven

Je kan na het eten gewoon op de bank ploffen en met je lief een filmpje kijken, maar ietwat romantischer is een nachtelijk after dinner wandelingetje. De bomen die glinsteren door het maanlicht, de glimmende stenen van de regen in het gloeiende licht van de straatlantaarns, dat klinkt toch uitermate romantisch? Dus pak je lief bij de hand en sleep hem/haar de straat op. Nachtelijk kusje bij een leuk bruggetje hoort er natuurlijk gewoon bij. Dan kun je daarna nog altijd samen naar de televisie staren…

Iets kleins

Een klein kusje in de avond, een aaitje als je geliefde langsloopt. Het zit ‘m in de kleine dingen. Maar ook als je liefje er even niet is kun je alsnog de wereld betekenen. Een berichtje via whatsapp is leuk, maar een post-itje met een persoonlijk berichtje is nog leuker! Verstop ze op de plekjes waarvan jij weet dat hij/zij ze gaat vinden. Een instant feel good moment voor de rest van de dag.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Goodbyns: lollige lunchtrommels

Geef je kind een bijzondere lunchtrommel met zelfgemaakt, supercreatief lekkers. 

De Leukste dag van Rena

Rena Noordermeer vertelt ons hoe haar Leukste dag eruit zou zien als ze al het geld en tijd van de wereld had.

De Leukste kerst van Esmay

“Al vanaf dat ik een klein meisje ben vieren we kerst samen met ooms, tantes, neefjes, nichtjes en mijn grootouders."

Van LACK tot BILLY

Als wij zeggen BILLY, denk je dan aan een stoel of een boekenkast? En weet jij feilloos wat een PAX is? Dan is IKEA MATCHA app echt iets voor jou. Want laten we wel wezen, van IKEA houden we allemaal wel een piepklein beetje.