Niet zomaar een weekendje weg

De crème de la crème

Van bijzondere overnachtingen

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Je vindt er verschillende verblijfjes waar je letterlijk en figuurlijk van kunt dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in de oude Seinpost van IJmuiden? Al bungelend in je hangmatje kijk je uit op de mooie pieren en dobberende zee. Al dat rest is een goede strandwandeling en je overnachting is compleet.

Niet zulke zeebenen? Niet erg hoor. Je vindt op Supertrips.nl namelijk ook plekken als het oude kerkje van het Friese Oosterbierum. Naast overnachten kun je daar op het orgel spelen, de oude preekstoelen en kerkbankjes bewonderen of gewoon genieten van het Friese landschap.

Je hoeft je bed dus niet eens uit voor een bijzondere ervaring!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 Borough Bike Tour

Ontdek steden op een bijzondere manier. Ga bijvoorbeeld fietsen tijdens de 5 Boroughs Bike Tour in New York City.

Zelf je kleding lazeren

Zelf je eigen kleding laseren en in elkaar zetten, is nu appeltje-eitje. Dit alles aan de hand van de open source patronen. Alles wat je nog moet doen is je maten invullen, patroon opslaan, stof kopen, naar de dichtstbijzijnde fablab gaan, usb'tje erin en na een half uur komt zo je jurk uit de laser. 

Musthaves voor je interieur

Toe aan een nieuw interieur? Doe je voordeel met deze leuke shopadresjes van Maud. 

Beleef het donker

Hoe is het om niets te kunnen zien? Dat ervaar je in het muZIEum in Nijmegen. In het pikkedonker leer je blindelings vertrouwen op je andere zintuigen: tast, gehoor, reuk en smaak.