Niet zomaar een weekendje weg

De crème de la crème

Van bijzondere overnachtingen

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Je vindt er verschillende verblijfjes waar je letterlijk en figuurlijk van kunt dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in de oude Seinpost van IJmuiden? Al bungelend in je hangmatje kijk je uit op de mooie pieren en dobberende zee. Al dat rest is een goede strandwandeling en je overnachting is compleet.

Niet zulke zeebenen? Niet erg hoor. Je vindt op Supertrips.nl namelijk ook plekken als het oude kerkje van het Friese Oosterbierum. Naast overnachten kun je daar op het orgel spelen, de oude preekstoelen en kerkbankjes bewonderen of gewoon genieten van het Friese landschap.

Je hoeft je bed dus niet eens uit voor een bijzondere ervaring!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buikdansen

Er zijn meer dingen die je met je buik kunt doen behalve hem helemaal rond eten. Rask-Sharki bijvoorbeeld.

Stap op de step

Steppen alleen iets voor kinderen? Echt niet!

Op een reis langs sterren en planeten!

5, 4, 3, 2, 1… Boom, blast! Daar gaat het ruimteschip, met een gigantische snelheid de ruimte in! Ontdek de ruimte bij Space Expo. De tentoonstelling neemt je mee langs het indrukwekkende melkwegstelsel, prachtige sterren en verre planeten

Leuke app: The Morning Man

‘Ciao bella, you look lovely today, darling’. Oh my lord, krijg jij ook een beetje slappe knietjes van mannen met een zwoel accent in de ochtend? Nou, dan is deze app is het helemaal voor jou: The Morning Man.