Niet zomaar een weekendje weg

De crème de la crème

Van bijzondere overnachtingen

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Je vindt er verschillende verblijfjes waar je letterlijk en figuurlijk van kunt dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in de oude Seinpost van IJmuiden? Al bungelend in je hangmatje kijk je uit op de mooie pieren en dobberende zee. Al dat rest is een goede strandwandeling en je overnachting is compleet.

Niet zulke zeebenen? Niet erg hoor. Je vindt op Supertrips.nl namelijk ook plekken als het oude kerkje van het Friese Oosterbierum. Naast overnachten kun je daar op het orgel spelen, de oude preekstoelen en kerkbankjes bewonderen of gewoon genieten van het Friese landschap.

Je hoeft je bed dus niet eens uit voor een bijzondere ervaring!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Winterwadlopen

Wadloopcentrum Pieterburen organiseert in de winter wekelijks een wandeling die niet voor watjes is.

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.

Koop een koe

Bio-industrie, vleesschandalen, kistkalveren: nee bedankt. Wij willen liever wél weten waar ons biefstukje in de wei heeft gestaan. 

Matchboox

Een ingenieuze vondst voor stiekeme lezers: de MatchBoox.