Niet zomaar een weekendje weg

De crème de la crème

Van bijzondere overnachtingen

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Je vindt er verschillende verblijfjes waar je letterlijk en figuurlijk van kunt dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in de oude Seinpost van IJmuiden? Al bungelend in je hangmatje kijk je uit op de mooie pieren en dobberende zee. Al dat rest is een goede strandwandeling en je overnachting is compleet.

Niet zulke zeebenen? Niet erg hoor. Je vindt op Supertrips.nl namelijk ook plekken als het oude kerkje van het Friese Oosterbierum. Naast overnachten kun je daar op het orgel spelen, de oude preekstoelen en kerkbankjes bewonderen of gewoon genieten van het Friese landschap.

Je hoeft je bed dus niet eens uit voor een bijzondere ervaring!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Shop erop los

Als ambassadrice van Rotterdamse mode houdt Leuk Mens Kim de winkels in haar home town natuurlijk extra goed in de gaten. Maar in andere steden kan ze minstens zo goed slagen!

Wild, wild Achterhoek

Hold your horse, cowboy! Op zoek naar uniek stukje woestijn in Nederland én een zinnenprikkelende ervaring? 

De leukste cadeaus voor mannen

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht.

Flirten doe je zo

“Geloof je in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer langs lopen?” 

Ho! Stop! Niet doen hoor! Je weet zelf toch óók wel dat kleffe clichés niet werken? Wat wel? Wij van Leukedingendoen weten het natuurlijk ook niet helemaal zeker, maar we hebben een vermoeden dat de volgende tips op zijn minst handig kunnen zijn.