Designmeubels voor weinig

Marktplaats.nl

De juiste zoekterm

Een goed meubelontwerp is tijdloos. Dat lijkt inmiddels elke kringloopwinkel te hebben ontdekt, gezien de prijzen die gevraagd worden voor mooie gebruikte meubels. Gelukkig weet Louise dat de beste plek om te slagen dichterbij is dan je denkt.

“De bewering dat er alleen rommel op Marktplaats staat, is niet meer van deze tijd. Als je maar de juiste zoektermen invult. Mijn meubels zijn vooral erg oud maar niet per se design. De enkele designstukken die ik op de kop tik - een 3-armige Jieldé lamp, een A.E. Cremer theaterspot, of een mooie Friso Kramer stoel - zet ik ook op Marktplaats. Ik zie steeds vaker dat brocante-, antiek- en tweedehandswinkels hun producten op Marktplaats zetten.”

Kijken niet kopen
“Mocht je weinig van design afweten, loop dan eens een peperdure designwinkel binnen. Kijk goed naar wat je mooi vindt, vraag om de designer van je favoriete stukken, en kruip vervolgens achter Marktplaats om na enkele uren struinen, hetzelfde product voor minstens de helft van de prijs te vinden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

Familie, familie, familie

Heerlijk met je gezin op avontuur: er is toch niets beters dan dat? Toch hoef je niet altijd even ver van huis om het op te zoeken. Zo haal je het avontuur naar jou toe.

Katten opvoeden

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: Thomas is gek op katten. Naast het succesvolle bedrijf Poopycat vroegen wij ons ook af hoe je katten nou het best kan opvoeden. 

Events voor de echte fashionista

Een modeliefhebber als Caroline weet natuurlijk precies op welke evenementen je moet zijn voor de mooiste dingen. Kom maar door met die tips!