Designmeubels voor weinig

Marktplaats.nl

De juiste zoekterm

Een goed meubelontwerp is tijdloos. Dat lijkt inmiddels elke kringloopwinkel te hebben ontdekt, gezien de prijzen die gevraagd worden voor mooie gebruikte meubels. Gelukkig weet Louise dat de beste plek om te slagen dichterbij is dan je denkt.

“De bewering dat er alleen rommel op Marktplaats staat, is niet meer van deze tijd. Als je maar de juiste zoektermen invult. Mijn meubels zijn vooral erg oud maar niet per se design. De enkele designstukken die ik op de kop tik - een 3-armige Jieldé lamp, een A.E. Cremer theaterspot, of een mooie Friso Kramer stoel - zet ik ook op Marktplaats. Ik zie steeds vaker dat brocante-, antiek- en tweedehandswinkels hun producten op Marktplaats zetten.”

Kijken niet kopen
“Mocht je weinig van design afweten, loop dan eens een peperdure designwinkel binnen. Kijk goed naar wat je mooi vindt, vraag om de designer van je favoriete stukken, en kruip vervolgens achter Marktplaats om na enkele uren struinen, hetzelfde product voor minstens de helft van de prijs te vinden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Persoonlijke chocoladereep

Online je eigen chocoladereep maken met keuze uit bijna 100 verschillende ingrediënten. Nu nog kiezen of je 'm cadeau doet of naar jezelf opstuurt..

Grow Games

Een spel dat zo verslavend is dat je in maart pas weer van je scherm opkijkt: Growgames.

(Digitaal) staren naar de sterren

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle.