Designmeubels voor weinig

Marktplaats.nl

De juiste zoekterm

Een goed meubelontwerp is tijdloos. Dat lijkt inmiddels elke kringloopwinkel te hebben ontdekt, gezien de prijzen die gevraagd worden voor mooie gebruikte meubels. Gelukkig weet Louise dat de beste plek om te slagen dichterbij is dan je denkt.

“De bewering dat er alleen rommel op Marktplaats staat, is niet meer van deze tijd. Als je maar de juiste zoektermen invult. Mijn meubels zijn vooral erg oud maar niet per se design. De enkele designstukken die ik op de kop tik - een 3-armige Jieldé lamp, een A.E. Cremer theaterspot, of een mooie Friso Kramer stoel - zet ik ook op Marktplaats. Ik zie steeds vaker dat brocante-, antiek- en tweedehandswinkels hun producten op Marktplaats zetten.”

Kijken niet kopen
“Mocht je weinig van design afweten, loop dan eens een peperdure designwinkel binnen. Kijk goed naar wat je mooi vindt, vraag om de designer van je favoriete stukken, en kruip vervolgens achter Marktplaats om na enkele uren struinen, hetzelfde product voor minstens de helft van de prijs te vinden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke app: Steller

Jouw telefoon puilt waarschijnlijk uit van de leuke filmpjes en foto’s. Tijd om ze te bundelen in een lief digitaal boekje met de app Steller.

Films om van te smullen

Naast het klaarmaken van heerlijke dingen voor haar blog Keetenstijd, is Leuk Mens Kee ook dagelijks bezig met de allerleukste films en televisieseries.

Hier zit geen steekje los

Kan je wel wat geluk in het leven gebruiken? Hef die breinaald en sla aan het breien: volgens Marieke en Barbara van Club Geluk de sleutel tot geluk. Al jaren breien ze alles wat los en vast zit. En dat blijft niet bij truien en sokken. Neen, zij breien ook gebakken eieren, bestek, asbakken, hamburgers of servies. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze breien het.

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.