Gelukkig oud én nieuw!

10, 9, 8, 7, 6...

Een nieuw jaar met oude spullen

Weg met het oude en terug met het nieuwe! Wat is er nu fijner dan met een schone lei het nieuwe jaar in te gaan?

Organiseer daarom gewoon een fijne kledingruil. Nodig je vrienden uit en gooi al je oude pareltjes op de stapel. Graaien maar en succes gegarandeerd! Hoe je dat het beste kan doen zie je hier.

Nog niet overtuigd? Het schijnt dat als je in je 'zoo 2013'-kloffie het nieuwe jaar ingaat er geluk voor mooie nieuwe dingen in het verschiet ligt. Een nieuwe outfit dragen is dus bijna om ongeluk vragen!

Improvisatiediner 

Naast je kledingkast heb je ook vast nog een aantal heerlijke dingen in je koelkast liggen. Organiseer dus eens een improvisatiediner op oudjaarsdag. Iedereen neemt één vers product mee en dat blijft geheim tot op de keukentafel. Hoe je dat het beste doet? Zie hier! Dat potje hints kun je na het eten altijd nog doen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!

Kunst op brood

Laat je inspireren met deze schattige toast kunst en maak zelf van iedere broodmaaltijd iets speciaals.

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag.